Upload uw foto

Hamida Hamerslag, Weddings & Celebrations

4 ervaringen

Welkom en wat leuk dat je komt kijken.

First of all: gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. And second: we love to help!

Ik ben Hamida Hamerslag en samen met mijn team verzorg ik de meest fantastische, bijzondere, prachtige en waanzinnige bruiloften. Met meer dan 12 jaar ervaring nemen wij zorgen en stress uit handen. En wij kijken tot op detailniveau mee of je niks bent vergeten.

Wij begeleiden van de meest prachtige bruiloften en organiseren de meest van waanzinnige celebrations (ook huwelijksaanzoeken en verlovingsfeesten!). Het werk dat we leveren, is meer dan werk alleen. Elke wedding, hoe groot of klein dan ook, werken wij met precisie uit. Wij zijn echt, wij zijn creatief en werken persoonlijk. En dit doen wij vol overgave, met passie en vooral met liefde.

Weddingplanner, wedding designer of professioneel ceremoniemeester: everything we do, we do it with love!

Kunnen wij jou ergens mee helpen? Dan hoor ik het graag.

Veel liefs,

Hamida

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring

Weddingplanner & Ceremoniemeester

Schoorweg 61
3356 BW Papendrecht
06-45379531
info@hamidahamerslag.nl
https://www.hamidahamerslag.nl/

Wat anderen zeggen over

Hamida Hamerslag, Weddings & Celebrations (4 reviews)

4.5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. Zubair & Andaleeb geeft Hamida Hamerslag, Weddings & Celebrations gemiddeld een 4.5 uit 5

  Onze eerste kennismaking met Hamida is er een die we niet snel zullen vergeten. Hamida is vrolijk, ontzettend spontaan, professioneel, heeft goede communicatieve vaardigheden en weet precies waar ze het over heeft. We wilden haar graag als onze weddingplanner! Hamida reageert supersnel, geeft goede tips, heeft goede connecties met andere leveranciers (dit scheelt als je nog op zoek bent naar een leverancier), en denkt oplossingsgericht mee. In onze cultuur zitten de meeste uitdagingen bij het avondeten (niet een te lange rij, bij een open buffet een snelle service achter de bakken, gasten tegelijkertijd ook voorzien van drinken, etc.). Hier heeft Hamida alles tot in de puntjes uitgewerkt en dit onderdeel liep voortreffelijk! Dit hebben we ook van onze gasten teruggekregen. Op 27 juli 2019 (onze trouwdag) was Hamida op tijd, heeft ze alle spullen netjes klaargelegd (gastentafel, cadeautafel, familietafel) en afstemming gezocht met de leveranciers die er al waren. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat er voor de bruid op bepaalde momenten wat lekkers klaarstond om tussendoor, ondanks de zenuwen, toch nog even wat te eten. Hamida heeft tot slot goed samengewerkt met de partymanager van de zaal zelf. 27 juli 2019 is een dag geworden die wij nooit meer zullen vergeten. Dankjewel Hamida!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 2. Ricardo van Eijsden geeft Hamida Hamerslag, Weddings & Celebrations gemiddeld een 5 uit 5

  Wij kregen per toeval Hamida als weddingplanner, maar het was meteen een goede match. Na de eerste afspraak met haar hadden we al direct een idee hoe de grote dag er ongeveer zou gaan verlopen. Met haar assistentie konden wij juist de details regelen. Wij zijn dan ook erg blij dat Hamida er voor ons was.

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 3. Ramona verlinde geeft Hamida Hamerslag, Weddings & Celebrations gemiddeld een 5 uit 5

  Wij zijn super blij dat hamida ons weddingplanner was. Ze was heel flexible, creatief, en heeft ons bruiloft in 4 weken gepland .nadat wij genaaid zijn door houseofluce. Zij heeft alles van top tot teen georganiseerd. Ik heb amper input gehad en wij waren super blij met ons dag. Ze heeft alle stress afgemomen van ons, en nogmaals in zo een korte tijd alles perfect geregeld . Super liefe vrouw, weet wat ze doet en hoe ze het moet doen en aanpakken. Je kan blind alles aan dr overlaten en weten dat het goedkomt. Beste weddingplanner ever, letterlijk en figuurlijk

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 4. Demas en Reena geeft Hamida Hamerslag, Weddings & Celebrations gemiddeld een 4 uit 5

  Terwijl wij bezig waren met het plannen van onze big day kwamen wij toevallig in contact met Hamida. Vanaf het eerste contact was ze behulpzaam en kwam ze met vele tips en adviezen waardoor wij haar niet meer konden missen bij het verder plannen van de bruiloft. Wij hebben daarom dan ook besloten om haar in te huren en daar hebben wij geen moment spijt van gehad!! Hamida is een leuke en spontane vrouw met een engelengeduld en een “hands-on” mentaliteit. Niets is haar te gek en over the top. Mede door haar hebben wij een droombruiloft gehad! Zij heeft alles in het werk gesteld om ons te ontzorgen en heeft de verschillende (10+) leveranciers aangestuurd en afspraken met hen gemaakt. Ook het maken van meerdere draaiboeken en seatingplans (naar aanleiding van onze steeds veranderende wensen) deed ze met alle liefde en toewijding.

  Dankjewel voor je geduld, inzet en inlevingsvermogen lieve Hamida!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×