Upload uw foto

PHTGRPHR | Jacqueline Dersjant

Na haar afstuderen aan de Fotoacademie (Amsterdam) was het even zoeken naar een richting. Er zijn er zoveel en fotograferen is zo leuk! Inmiddels is het haar helemaal duidelijk: ze houdt ervan om mensen, momenten en emoties vast te leggen op journalistieke manier. Heerlijk om voor een tijdschrift een opdracht op die manier te mogen doen (je komt nog eens ergens!), maar ook het fotograferen van bruiloften vindt ze geweldig. Al mag ze dat eigenlijk niet hardop zeggen. ‘Not done’ als je aan de Fotoacademie hebt gestudeerd….. Maar ze doet het lekker toch, met veel plezier!

Jacqueline heeft een originele en ongedwongen stijl ontwikkeld waarmee ze bruiloften vastlegt. Ze staat bekend om haar journalistieke, verrassende, humorvolle benadering en heeft oog voor momenten en emoties. Met haar spontane en gedurfde foto’s sleepte ze diverse (internationale) prijzen in de wacht.

Jacqueline wordt ondersteund door een team en werkt altijd met een assistent. Ze heeft regelmatig contact met collega’s en beschikt over een uitgebreid netwerk van andere fotografen. De reacties van bruidsparen zijn zeer lovend. Met name haar onopvallende manier van werken, timing voor momenten, gevoel voor humor en creativiteit worden enorm gewaardeerd.

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Trouwfotograaf

Marnixstraat 109 B
1015VH Amsterdam
020 - 638 6501
info@phtgrphr.com
http://www.phtgrphr.com/

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×