Upload uw foto

Daniël Vos Fotografie

28 ervaringen

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Ik ben Daniël Vos, 36 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en 3 kinderen in Broek op Langedijk.  In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool van Amsterdam. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het maken van trouwreportages. In 2015 heb ik mijn eigen fotostudio geopend in Broek op Langedijk. Hier kan ik nog meer van mijn werk laten zien, en mijn bruidsparen nog beter van dienst zijn. Halverwege 2016 heb ik het Keurmerk Trouwen van de NTBO mogen ontvangen. Met een score van 91 van de 100 punten, is dit een kers op de taart.

Door veel mond tot mond reclame is mijn werkgebied inmiddels uitgebreid naar geheel Nederland.

Op deze site kunnen jullie een kleine impressie zien van mijn werk. Meer informatie kunnen jullie terugvinden op mijn website, maar om mijn werk het beste te kunnen beoordelen nodig ik jullie graag uit in mijn studio. Hier kan ik al jullie vragen beantwoorden, en mijn ervaringen met jullie delen.
Mochten jullie voor mij kiezen als jullie trouwfotograaf, dan hebben we in aanloop naar jullie trouwdatum nog regelmatig contact om alle details en wensen te bespreken. Dit kan per e-mail, Whatsapp, Skype of live in de studio.

Het belangrijkste wat ik te bieden heb is dat jullie altijd alle foto in de hoogste resolutie aangeleverd krijgen, waarvan de mooiste foto’s ook nog eens kant en klaar zijn om afgedrukt te worden. Achteraf bepalen jullie zelf of jullie een trouwalbum, een afdruk of wat dan ook bij mij willen bestellen. Hier zitten geen verdere verplichtingen aan. De copyrights van de foto’s komen in jullie handen te liggen.

Ik vind het belangrijk dat de dag om het bruidspaar gaat en niet om de fotograaf. Ik probeer deel uit te maken van de dag, waardoor ik minder opval, maar toch alle belangrijke aspecten van de dag weet vast te leggen. Ik denk graag met het bruidspaar mee.

Verder kan ik voor jullie ook het ontwerp voor de trouwkaart verzorgen, een gastenboek ontwerpen en een loveshoot verzorgen.

Graag tot ziens!
Daniël.

 

 

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Trouwfotograaf

Mandepad 10C
1721 CE Broek op Langedijk
0612410843
info@danielvos.nl
http://www.danielvos.nl

Wat anderen zeggen over

Daniël Vos Fotografie (28 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
  1. Guido en Anita geeft Daniël Vos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

    Wij zijn 15 mrt 2018 getrouwd en Daniël heeft prachtige foto’s gemaakt. Van te voren was er genoeg ruimte om te bespreken wat wij wilden. Ook op de dag zelf was Daniël prettig aanwezig. Nam weinig ruimte in, maar heeft alles goed op beeld kunnen krijgen. Wij houden eigenlijk niet zo van op de foto staan, maar Daniël stelde ons goed op ons gemak. Ook het album is prachtig geworden en het was heel fijn dat we tussendoor konden aangeven wat we wilden veranderen en dat eigenlijk alles mogelijk was. Wij hebben nu een prachtig album dat echt past bij ons. Al met al was het een hele fijne ervaring en zijn wij heel blij dat wij voor Daniel gekozen hebben!

    Aankoop/offertetraject

    Service en gastvrijheid

    Uitstraling

    Communicatie

    Prijs/kwaliteit

    Uiteindelijk resultaat

  2. Renée Kriebel geeft Daniël Vos Fotografie gemiddeld een 4.5 uit 5

    Wij zijn 28 augustus 2018 getrouwd in Alkmaar, bij het IJkgebouw.
    Daniël heeft ervoor gezorgd dat onze geweldige herinneringen aan die dag op een prachtige manier zijn vastgelegd.

    Enkele maanden daarvoor ontmoetten wij Daniël op een beurs. Zijn open houding en enthousiasme trok ons direct aan. Geen poespas, maar precies waar het op staat.
    Wij voelden ons direct op ons gemak en zagen het meteen zitten om Daniël onze bruidsreportage te laten doen.

    Bij de kennismaking kwam hij met goede ideeën wat betreft locaties en sfeer. Daniël weet te verwoorden (en met name vast te leggen) welk gevoel wij over wilden houden aan onze bruiloft.

    Op de grote dag was Daniël een fijne aanwezigheid binnen het gezelschap. Alsof we hem al jaren kenden.
    Hij stond tijdens de ceremonie en het feest nooit in de weg, en wist precies op welke momenten hij iets vast moest leggen. Dit alles resulteerde in prachtige foto’s: spontaan, vol liefde en met precies de sfeer zoals die was.

    Fantastisch!
    Patrick en Renée Kriebel

    Aankoop/offertetraject

    Service en gastvrijheid

    Uitstraling

    Communicatie

    Prijs/kwaliteit

    Uiteindelijk resultaat

  3. Nick en Sylvana geeft Daniël Vos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

    Op 14 juli 2018 zijn wij getrouwd. Wat hebben wij een fantastische dag gehad mede dankzij daniel. Wat een relaxte sfeer.
    De preview foto’s die wij hebben ontvangen zijn al super, we kijken dus uit naar ons album. Daniel bedankt voor de mooie dag!

    Aankoop/offertetraject

    Service en gastvrijheid

    Uitstraling

    Communicatie

    Prijs/kwaliteit

    Uiteindelijk resultaat

  4. Ellen & Barry geeft Daniël Vos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

    Op 15 juni 2018 zijn wij getrouwd en Daniel heeft onze dag op een prachtige wijze vastgelegd. Na een lange zoektocht naar een fotograaf voor onze dag kwamen we bij toeval terecht op de website van Daniel. Bij het lezen van zijn verhaal en kijkend naar zijn werk werden we meteen enthousiast. Belangrijk in onze keuze was de “klik” met de fotograaf en meteen na ons eerste kennismaking gesprek werd ons gevoel bevestigd; Daniel was degene die we zochten.
    Daniel is een creatieve en “losse” fotograaf. Wat heeft geresulteerd in geen stijve portretfoto’s maar prachtige spontane en grappige en soms ietwat gekke foto’s. Het mooiste aan Daniel is dat je niet merkt dat hij aanwezig is. Gedurende de gehele dag is hij onopvallend aanwezig en past hij zich aan het moment; waardoor de foto’s echt en natuurlijk zijn. Mocht je een bijzonder moment op een fantastische manier vastgelegd willen hebben dan ben je bij Daniel aan het goed adres. Naast mooie foto’s maken zijn alle foto’s inbegrepen in de prijs (geen limiet) en zijn er een groot deel ontwikkeld en klaar voor een album voor een scherpe prijs.
    Daniel super super dank je wel voor de prachtige mooie foto’s. We hadden niet kunnen dromen dat we onze dag op deze wijze vastgelegd zou worden. bij het bekijken van de foto’s hebben we onze mooie dag weer herbeleefd en wederom met een lach en een traan.
    We kijken uit naar het creeren van het fotoboek dus we spreken elkaar!
    Liefs Barry en Ellen

    Aankoop/offertetraject

    Service en gastvrijheid

    Uitstraling

    Communicatie

    Prijs/kwaliteit

    Uiteindelijk resultaat

  5. Liana Prins geeft Daniël Vos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

    Super fijne en goede fotograaf!! Wij zijn getrouwd op 07-08-2015. Het was een erg warme en mooie dag! We hebben op veel verschillende buitenlocaties foto’s gemaakt. Ze zijn stuk voor stuk prachtig! Zo ook het fotoboek is super gaaf! We hebben samen met Daniël bekeken welke foto’s we in het fotoboek wilden hebben en waar die moesten konen te staan! Daniël heeft engelen geduld en ons dochtertje van toen 2,5 jaar kon het erg goed met Daniël vinden! Ze staat dan ook super mooi op alle foto’s! Daniël was ‘s morgens Sl aanwezig bij de make up en het aantrekken van de jurk waarna hij ook nog bij mijn man langs ging voor foto’s van het aantrekken van het pak etc! Daniël denkt goed mee en heeft leuke ideeen wat betreft locaties en “poses” maar laat je ook vrij in wat JIJ wilt! Niks is hem te gek! Tijdens ceremonie/ receptie hebben we bijna niet eens gemerkt dat daniel er eigenlijk was…zeker een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!!!

    Aankoop/offertetraject

    Service en gastvrijheid

    Uitstraling

    Communicatie

    Prijs/kwaliteit

    Uiteindelijk resultaat

  6. Kristel en Thomas geeft Daniël Vos Fotografie gemiddeld een 4.5 uit 5

    Blij, heel blij zijn wij met Daniel en zijn prachtige foto’s. We zijn vorig jaar op 7-7-2017 getrouwd. Vanaf begin tot het avondfeest is Daniel bij ons geweest en hij heeft de mooie momenten op een geweldige manier weten vast te leggen. Wij en onze gasten voelden ons erg op onze gemak voor de lens. Het trouwalbum (samengesteld door Daniel) is een mooie weergave van de mooiste dag van ons leven. Bedankt Daniel!

    Aankoop/offertetraject

    Service en gastvrijheid

    Uitstraling

    Communicatie

    Prijs/kwaliteit

    Uiteindelijk resultaat

  7. Gijs en Wendy geeft Daniël Vos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

    Op 16 mei zijn wij getrouwd op het strand en Daniel heeft fantastische foto’s gemaakt. Hij zoekt de meeste mooie momenten en situaties. Ook het voorgesprek was heel prettig en ook fijn dat het allemaal op korte termijn geregeld kon worden. Wij hebben echt een super ervaring met Daniel! Van het begin tot het einde! Echt top!

    Aankoop/offertetraject

    Service en gastvrijheid

    Uitstraling

    Communicatie

    Prijs/kwaliteit

    Uiteindelijk resultaat

  8. Elvira en Jeroen Jansen geeft Daniël Vos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

    wij zijn op 7-08-2017 getrouwd
    wij gaven 1 klein feestje op 12-08-2017
    waar wij daniel voor hebben gevraagd
    om op die dag ook foto.s te kommen makken
    bij de eerste ontmoeting met daniel voel de het meteen goed. daniel heeft echt een oog voor zijn vak en denkt met je mee
    uit alle hectiek waren wij vergeten om ook over een binnen locatie na te denken.
    ik in paniek want de grote dag was al bijna daniel
    pakte dat super goed op en ging met ons mee denken want wij houden niet van het Standaard dingen.
    hij liet ons wat foto.s zien en we kwamen bij ringers uit in Alkmaar wij hebben de stoute schoenen aangetrokken en na een paar dagen bellen was het rond.
    op 12-08-2017 hebben we onze foto shoot gehad
    en wat een energie heeft daniel.
    en wat zijn de foto.s super mooi geworden
    op het feest locatie was daniel er ook bij wij hebben niet eens gemerkt dat ie er eigenlijk bij was dat siert daniel zo
    daniel wij zijn super blij dat jij op onze mooie dag was wat een super foto graaf ben jij
    liefs
    Jeroen en Elvira Jansen

    Aankoop/offertetraject

    Service en gastvrijheid

    Uitstraling

    Communicatie

    Prijs/kwaliteit

    Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×