Kastelen, Land- en Herenhuizen

Twee maal twee is vier, vier keer vier is zestien..

geschreven door de redactie

Eind maart 2015 kwam het aanzoek, onverwacht maar stilletjes gehoopt, bij zonsondergang op een steiger aan het strand op één van de mooiste plekjes van Curaçao. Nadat de rest van de vakantie al voelde als een pré-honeymoon zijn we veel overgave gestart met de voorbereidingen van dat wat onze mooiste dag zou moeten worden.

 

Terwijl sommige zaken het nodige speurwerk kostte, leken op andere punten de keuzes diep in het hart al lang vooraf gemaakt. Als locatie stond de Salentein in Nijkerk als absolute nummer één bovenaan de lijst. Na een aangename kennismaking met de warmte en sfeer van de locatie en haar staf was de definitieve keuze dan ook snel gemaakt. 

 

Uitnodigingen, ringen, trouwjurk en -pak, taart, fotograaf en later ook videograaf; alles bleek volledig naar wens in te vullen. Voor de bruidegom bleek het zelfs mogelijk zelf achter het stuur te kruipen van zijn droomauto. 

 

In de zomer van 2015 zijn we samen met het fotografenduo Arv&Mayk naar Parijs afgereisd voor een uitgebreide loveshoot. Dit bleek een dusdanig positieve match, zowel qua persoon als foto’s, dat de keuze om hen te vragen onze grote dag vast te laten leggen geheel logisch voelde. Om naast foto’s ook bewegend beeld te kunnen leggen hebben zijn wij via Arv&Mayk in contact gekomen met videograaf Jan Persoon. Het werd hun eerste samenwerking maar bleek in de praktijk een gouden combinatie. 

 

Op 22-04-2016 kwam na een jaar van voorbereiding alles samen tot datgene waarop we zo gehoopt hadden. De meest sfeervolle locatie van midden Nederland, de liefste trouwambtenaar, schitterend bloemwerk, familie en vrienden welke ons dierbaar zijn zijn, heerlijk eten en afsluitend een geweldig feest. En tenslotte, al zeggen we het zelf, een oogverblindende bruid en bruidegom. 

 

Absoluut hoogtepunt van de dag was vanzelfsprekend de ceremonie. Wij hadden het geluk dat ons huwelijk gesloten mocht worden door Mariëlle Bouw van Tintelend Trouwen. Een 100% gevoelsmens van wie we bij de eerste kennismaking al het gevoel hadden elkaar al jaren te kennen. Het was een heerlijk ongedwongen ceremonie met een lach en een traan doordrenkt met persoonlijke en herkenbare anekdotes voor zowel de gasten als onszelf. 

 

Gedurende de dag heeft de staf van De Salentein alles in het werk gesteld om de dag onvergetelijk te maken; vriendelijk, servicegericht en perfect op elkaar ingespeeld. Ondanks de uiterst professionele werkwijze overheerst passie en enthousiasme.

 

De huwelijksnacht hebben we ‘om de hoek’ doorgebracht in de bruidssuite van hotel Het Ambt van Nijkerk. Bij aankomst stond op de kamer een gevulde jacuzzi, vers fruit en champagne voor ons klaar. Een select aantal gasten verbleef eveneens in het hotel en de volgende ochtend hebben we gezamenlijk genoten van een heerlijk ontbijt en na kunnen kletsen over de grote dag. 

 

Terug kijkend op de mooie herinneringen, foto’s en filmbeelden kunnen we niet anders zeggen dat het dè perfecte dag is geworden, mede dankzij inzet van alle betrokkenen. 

 

Andere blogs in deze categorie

  • Twee maal twee is vier, vier keer vier is zestien..

    Kastelen, Land- en Herenhuizen

    Twee maal twee is vier, vier keer vier is zestien..

    Eind maart 2015 kwam het aanzoek, onverwacht maar stilletjes gehoopt, bij zonsondergang op een steiger aan het strand op één van de mooiste plekjes van Curaçao. Nadat de rest van de vakantie al voelde als een pré-honeymoon zijn we veel overgave gestart met de voorbereidingen van dat wat onze mooiste dag zou moeten worden.  ...

Gerelateerde bedrijven

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×