Trouwvervoer

Een trouwauto huren? Laat je rijden!

geschreven door de redactie

Vroemmm, het ventje rolt het autootje over de vloer. Als hij later groot is, wil hij zelf ook zo’n mooie auto, droomt de kleine jongen. Maar als later is gekomen, blijkt de droomauto veel te duur, te onpraktisch of zijn er andere zaken die voorrang hebben. Maar de droom is nog lang niet vergeten. En als het vervoer van hun trouwdag ter sprake komt, vuurt het oude verlangen weer in hem op…

Het kiezen van jullie trouwvervoer
Het is te begrijpen dat er veel bruidegommen zijn die een droomauto willen huren voor hun trouwdag en dan zelf achter het stuur willen gaan zitten. Het is ook vaak een onderdeel van de bruiloftplanning die de bruid aan de bruidegom wil overlaten, en dat laten de heren zich dan ook geen twee keer zeggen. Maar de verplaatsingen tijdens een trouwdag zijn de enige momenten op deze dag, waarop je als bruidspaar even achterover kunt gaan zitten. Even relaxen voor het volgende onderdeel van de grote dag. Bovendien kunnen jullie samen een beetje bijpraten en je voorbereiden op wat er nog meer gaat komen.

Kies voor vervoer mét chauffeur
Alles is net even anders op je trouwdag. Je voelt je ook anders. Soms gespannen of wat nerveus. Soms een beetje moe of emotioneel. Het beste wat je kunt doen is vervoer kiezen mét chauffeur. Er zijn zoveel leuke, gekke, romantische, bijzondere, chique, trouwauto’s te huur. Kijk eens rond en laat je informeren. Er is er altijd wel eentje van je keuze bij.

En als je tóch nog een keertje in die sportauto wilt rijden….huur die dan een andere keer en geniet er met volle teugen van, omdat er dan niets anders is waar je met je gedachten bij bent!

Geniet, relax en kom ontspannen en veilig aan, daar waar jullie moeten zijn op je trouwdag. En laat je rijden!

Foto: Wilma van Hoesel Fotografie

Andere blogs in deze categorie

  • Een trouwauto huren? Laat je rijden!

    Trouwvervoer

    Een trouwauto huren? Laat je rijden!

    Vroemmm, het ventje rolt het autootje over de vloer. Als hij later groot is, wil hij zelf ook zo’n mooie auto, droomt de kleine jongen. Maar als later is gekomen, blijkt de droomauto veel te duur, te onpraktisch of zijn er andere zaken die voorrang hebben. Maar de droom is nog lang niet vergeten. En...

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×