Trouwambtenaar

Ook als het even niet gemakkelijk gaat!

RESPECT l Traantjes vloeiden tijdens het gesprek om deze trouwceremonie voor te bereiden, ook ik kon mezelf moeilijk beheersen. Intussen pakten ze elkaar vaak vast om elkander te troosten. Je zag en hoorde de saamhorigheid, liefde, passie en soms angst voorbijkomen. (Dat de trouwlocatie eind maart failliet raakte, was maar bijzaak want gelukkig was er nog plaats op een gelijkwaardige locatie)
Wat de meesten stellen nog niet in 20 jaar meemaken, hebben zij allemaal in korte tijd gedeeld en overwonnen. Ze zijn uit de sneltrein in de boemeltrein gestapt en ondanks de nare diagnose vorig jaar gaan ze nu voor kwaliteit. Om de woorden van dit ontroerend maar vooral ruimdenkend bruidspaar te gebruiken. Ik heb ze in mijn hart gesloten, wat fijn dat ze elkaar gevonden en gehouden hebben. Liefde is…..overwinnen en beminnen!
Op naar de grote dag waar een traan en vooral een lach op zijn plaats gaan komen!

Meer lezen over de meerwaarde van je eigen trouwambtenaar: www.jullieceremonie.nl

 

Andere blogs in deze categorie

  • Ook als het even niet gemakkelijk gaat!

    Trouwambtenaar

    Ook als het even niet gemakkelijk gaat!

    RESPECT l Traantjes vloeiden tijdens het gesprek om deze trouwceremonie voor te bereiden, ook ik kon mezelf moeilijk beheersen. Intussen pakten ze elkaar vaak vast om elkander te troosten. Je zag en hoorde de saamhorigheid, liefde, passie en soms angst voorbijkomen. (Dat de trouwlocatie eind maart failliet raakte, was maar bijzaak want gelukkig was er...

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×