Gastbloggers

Ilona Hallema

Ilona Hallema

Hi! Ik ben Ilona, 30 jaar, (bijna) getrouwd en gastblogger van Bruiloftervaring.nl. Ik woon samen met de stoerste rugby man en ondernemer van Nederland, genaamd Tommy. We wonen op een prachtige boerderij in een klein Brabants dorpje waar ik intens geniet van het buitenleven in de polder.
Mijn grootste passie is koken en ik doe dan ook niets liever dan experimenteren met recepten en ingrediënten om zo een heerlijke maaltijd voor m’n gezin, familie en vrienden op tafel te zetten. En ja, hier worden ook veelvuldig foto’s van gemaakt en op social media gedeeld. Een echte foodie dus.
Naast koken (en eten) ben ik ook veel bezig met mode. Ik ben nauw betrokken bij het ontwikkelen van de collectie schoenen op mijn werk en zal niet liegen….. Ik heb er veel! Ik ben een creatieve doorpakker en hou ervan om met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn, kom maar op met die uitdagingen!

Wilma van Hoesel

Wilma van Hoesel

Fotografie betekent in het Latijn: schrijven met licht. Dus door de bank genomen wijk ik niet ver van mijn basis als ik ga bloggen.
Fotograferen is mijn vak en schrijven komt op een mooie tweede plaats. Creatief is een woord dat zeker op mij van toepassing is. En dat mag je best heel ruim nemen. Letterlijk en figuurlijk. Mix al het bovenstaande door elkaar en je krijgt een krachtige combinatie. Met een vleugje humor en een scherp analyserende blik, kan ik daarmee alle kanten op.
Ik ben leergierig, enthousiast, perfectionist, analist en mijn áller grootste hobby is reizen naar verre oorden. Als je dan bedenkt dat ik op mijn reizen graag fotografeer en schrijf over de reisavonturen, is het kringetje weer rond. Oh ja, en ik lach graag! Het leven is al serieus genoeg…

Wilma van Hoesel | Vakfotograaf | Gespecialiseerd bruidsfotograaf | Fearless Photographer | Certified Wedding Photographer ISPWP | Award Winnaar Wedisson | Award Winnaar Wedding Photography ISPWP

Janine Vos

Janine Vos

Ik ben Janine van The Weddingsingers.
Tijdens en na mijn zangstudie aan het conservatorium deed ik als zangeres heel diverse opdrachten. De hoogtepunten waren: musicals als Cyrano en Evita, waarin ik o.a. de vrouwelijke hoofdrollen mocht spelen, lead zangeres in Hollywood Boulevard en achtergrondzangeres van André Hazes.

In 2002 ben ik samen met mijn zus Lisette, The Weddingsingers gestart.
Toen mijn zus in 2001 trouwde zong ik tijdens haar ceremonie op Kasteel Wijenburg. Op dat moment besloot ik dat ik dat veel vaker wilde doen. Maar niet alleen. Met mijn zus zong ik al sinds haar 16e samen en zij moest mijn duo-partner worden. Inmiddels zijn we vele bruidsparen, trouwlocaties en liedjes verder. En nog altijd doen we dat met evenveel passie. In mijn blogs hoop ik jullie te inspireren en ervan te overtuigen dat live muziek tijdens de ceremonie een bijzondere toevoeging is.
Portretfoto: Fred van Soest – Design&Zo

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×