12 bedrijven gevonden

Filter op:

Beoordeling:

Bruiloft entertainment

Muziek; liefdes zijn er op ontstaan en op verbroken

Een ontzettend belangrijk onderdeel van ieder feest is: muziek! Op de achtergrond, om de sfeer los te krijgen of juist om de avond heel intiem te houden. Natuurlijk hebben jullie bepaalde nummers die jullie graag willen horen en dan is het belangrijk dat jullie leverancier begrijpt dat hierdoor hele sferen kunnen omslaan. Echte entertainment professionals begrijpen dit en kunnen hierop anticiperen. De juiste sfeer krijgen nadat er een heel persoonlijk of droevig moment is geweest? Dat is een kunst!

Maar Entertainment is nog veel meer.

Uiteraard hebben we de DJ's en de muziekbands, al dan niet gespecialiseerd in covers. Maar ook live muziek tijdens de ceremonie, de borrel of het diner kan een enorme toevoeging zijn voor jullie trouwdag. Think outside the box! Zet een goochelaar in tijdens het diner of gebruik lakeien bij de ontvangst; gegarandeerd succes! De entertainment professional denkt ook vaak aan specifieke zaken zoals licht of akoestiek. Maak gebruik van die expertise, het zal jullie dag een nog mooiere beleving geven.

Entertainment reviews

Op Bruiloftervaring.nl staat overzichtelijk en duidelijk wat de reviews voor alle entertainment leveranciers zijn. Deze tips en bevindingen kunnen jullie gebruiken in jullie zoektocht naar bijvoorbeeld de juiste band of live zangeres met piano. Zelf getrouwd? Deel nu direct je ervaring met aanstaande bruidsparen, zodat iedereen de beste keuze kan maken!

The Wedding DJ

Bruiloft DJ

The Wedding DJ

74 reviews

Sinds 1 oktober 2018 is The Wedding DJ is een feit. Collega DJ bedrijven zijn de krachten gaan bundelen om nog meer bruidsparen te kunnen voorzien van een top huwelijksfeest! Met deze samenwerking komt 12 jaar aan bruiloft ervaring samen, en de kennis uit meer dan 800 bruiloften.De bruilofttak van A&M Audio is The Wedding DJ geworden. De reviews over A&M Audio en overige informatie zijn nog te vinden op deze profielpagina.A&M Audio verzorgt de muzikale invulling van jullie feest. A&M Audio is al meer dan 6 jaar een betrouwbare organisatie in voornamelijk de trouwbranche. Sinds 6-6-2006 hebben wij meer dan 250 bruiloften muzikaal mogen verzorgen. Alle bruidsparen worden uitgenodigd voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin alle wensen en mogelijkheden worden besproken. Je bent bij ons aan het goede adres als je opzoek bent naar een dj of complete drive-in show.Professionaliteit begint bij A&M Audio bij het op orde hebben van apparatuur en uitstraling van de show. Zo maken wij gebruik van professionele, in de dj wereld gestandaardiseerde, apparatuur. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van unieke shows. Onze shows zijn uniek omdat wij gebruik maken van onderdelen die niet in de winkel te koop zijn, door ons zelf bedacht en ontwikkeld zijn (maatwerk). Persoonlijkheid staat ook hoog in het vaandel. Zo heeft het bruidspaar vooraf altijd persoonlijk contact met de dj die op hun feestavond aanwezig zal zijn. Bij ons kun je als bruidspaar terecht met ieder budget. In een persoonlijk gesprek bespreken we de show die het beste past bij jullie wensen en de mogelijkheden op locatie.

Luizter

Boekingsbureau

Luizter

34 reviews

Welkom bij het grootste muzikale cadeau dat je jezelf en je dierbaren geven kan! Een Luizterverhaal is een luisterverhaal waarin memorabele momenten met woorden en muziek tot grote hoogte worden getild. Een ode waarin mensen bedankt en bezongen worden, waarin het leven en de liefde gevierd wordt. In uw eigen woorden, uitgevoerd door mensen die begrijpen wat het is om gevoelens te verwoorden en tot in het hart te raken. Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord. Wij schrijven en vertellen jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. Vanaf de eerste blik, de eerste vlinders, de eerste date, de eerste kus, het aanzoek tot de prachtige trouwdag, het moment zelf. De bijzondere momenten waarop jullie elkaar en elkaars vrienden en familie hebben leren kennen, worden als was het een sprookje verteld, gevolgd door een kort live couplet of refrein van een bekend liedje. Muziek versterkt de emotie & beleving van de momenten. De combinatie van muziek en tekst in een compact verhaal, nemen je mee in een achtbaan van emotie en herinneringen aan jullie belangrijkste momenten. Op jullie trouwdag pas het persoonlijk Luizterverhaal het best tijdens:de trouwceremonie (intiem met de daggasten) het trouwdiner (intiem met de daggasten) opening van het trouwfeest (voor zowel de daggasten als de avondgasten)Het team van Luizterverhaal bestaat inmiddels uit 7 vertellers en 4 vaste pianisten die onderling als duo optreden. Naast onze Luizterverhalen verzorgen we ook live achtergrondmuziek tijdens trouwceremonie, trouwreceptie en trouwdiner. Muziek op een volume waarbij gasten ook kunnen blijven praten en elkaar blijven verstaan.

ID-DJ Entertainment

Bruiloft DJ

ID-DJ Entertainment

3 reviews

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Dit moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden! Voor een spetterend feest waar iedereen nog lang over zal napraten, kiezen jullie voor ID-DJ Entertainment!ID-DJ Entertainment is al meer dan 15 jaar toonaangevend in de entertainment branche. Sinds 2018 mag ID-DJ Entertainment zich de "Beste Bruiloft DJ van Nederland" noemen! Naast de Love Award voor de "Beste Bruiloft DJ van Gelderland" hebben wij ook de landelijke titel gewonnen!Voor bruiloften is ID-DJ Entertainment de ideale muzikale aanvulling. Doordat ID-DJ Entertainmentin de afgelopen jaren al op meer dan 1000 huwelijksfeesten heeft mogen draaien is er veel ervaring opgebouwd. Deze routine zorgt voor betrokken en ervaren DJ’s zonder dat hun enthousiasme hierdoor wordt geremd!Aankomende bruidsparen zijn vanzelfsprekend vaak gespannen en willen natuurlijk een vlekkeloos verloop van ‘hun’ dag en avond. ID-DJ Entertainment neemt veel van die spanning weg doordat de DJ’s precies weten hoe de avond ingevuld kan worden. Van inloop via openingsdans naar het eindnummer. ID-DJ Entertainment weet steeds de juiste snaar te raken bij jullie gasten. Na de openingsdans barst heeft feest pas echt los. Doordat de DJ's van ID-DJ Entertainment goed kijken naar de gasten en hier goed op in kunnen spelen blijft de dansvloer de hele avond gevuld.Enkele reacties van onze bruidsparen:ID-DJ = 100% feestgarantie! De DJ's hebben er een super swingend en ontzettend gezellig feest van gemaakt. Het feest werd alleen maar leuker en leuker! De dansvloer was de hele avond gevuld en ID-DJ speelde perfect in op onze gasten. Perfecte voorbereidingDaarnaast heeft ID-DJ Entertainment in de loop der jaren een vaste kern aan betrouwbare partners om zich heen gekregen, waardoor wij jullie veel meer kunnen bieden dan alleen een top bruiloft DJ. Wij denken graag met jullie mee in de invulling van jullie huwelijksdag!ID-DJ Entertainment orginiseert jaarlijks ook "Het grootste huwelijksfeest van Nederland": Back to the Wedding". Bruidsparen stoffen hun trouwpak weer af, trekken hun bruidsjurk weer uit de kast om nogmaals in vol ornaat de liefde te vieren met vrienden, familie en andere bruidsparen!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×