Upload uw foto

Soundstar Drive In Show

5 ervaringen

Ja ik wil….

Een spetterend feest zonder zorgen!

 

Van harte gefeliciteerd jullie gaan trouwen, de pret begint nu al…

Je bent je bruiloft aan het plannen en je leest en hoort af en toe de meest verschrikkelijke horror verhalen van anderen over hun bruiloft. De DJ was ziek / te laat, de apparatuur was stuk, de DJ was onervaren of de afspraken zijn niet nagekomen, om maar eens paar van de ergste te noemen. Dan begint dat onzekere knagende gevoel de kop op te steken, weet je wel zeker dat alles goed komt?

Dit wil je koste wat koste voorkomen.

Een bruiloft om nooit te vergeten, op de goede manier!

Ieder bruidspaar droom van een fantastische bruiloft. Hoe jammer is het dan als je achteraf moet zeggen dat je bepaalde zaken liever anders gezien had. Dat is verschrikkelijk, je krijgt geen herkansing. Die ene dag komt nooit meer terug.

Stel je eens een zorgeloze romantische en sprookjes achtige dag  voor. Waarvan jullie samen van ieder moment met volle teugen kunnen genieten. Deze ene speciale dag van jullie leven afsluiten met een spetterend feest. De beste bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt met de grootste hits en de juiste sfeer. Een mooie chique uitstraling die helemaal past bij het feest wat jullie voor ogen hebben. Geen losse kabels en stapels met lelijke kisten, maar een mooi en stijlvol afgewerkt DJ meubel. Alles helemaal afgestemd op jullie wensen.

Als je Soundstar Drive In Show boekt kan dat.

Volledig ont- zorgd, zodat jullie kunnen genieten.

We vinden het belangrijk om jullie te ont-zorgen. Wij kennen de meeste trouwlocaties en weten wat er wel of niet mogelijk is. Kennen we de locatie niet, dan gaan we er samen met jullie heen en bekijken we ter plekke wat de mogelijkheden zijn. Met een persoonlijk gesprek leren we elkaar kennen en wordt alles tot in de puntjes geregeld en vastgelegd in ons boekingen systeem. Zodat jullie je niet druk hoeven maken om details, maar zelf kunnen genieten.

Meerdere concepten en toch maatwerk.

Wij geloven in maatwerk toegespitst op het bruidspaar de hele bruiloft moet een compleet plaatje zijn en alles moet kloppen.

We hebben meerder DJ booth’s, in verschillende concepten uitgevoerd en zijn bezig om nog meer creatieve vernieuwende concepten te ontwikkelen.

Omdat we ook veel bedrijfsfeesten en evenementen verzorgen hebben we heel veel in huis qua verlichting. Samen met het bruidspaar stellen we het beste verlichtingsplan op wat bij de locatie en de stijl van de bruiloft past.

Hieronder een viertal voorbeelden van DJ Booth’s

Standaard DJ Booth

Strakke standaard professionele DJ Booth in een licht gebogen vorm.

Gemaakt van Flightcase materiaal, de panelen zijn omlijst met flightcase strips.

Alle voorzieningen zitten ingebouwd.

Drive In Show Eindhoven

Love Lights

Een strakke witte hoogglans DJ Booth, speciaal voor verliefden gemaakt.

Een combinatie van strak design en een stukje terug in de tijd naar vintage, maar met een twist.

De lampen zijn LED RGB lampen en kunnen op elke kleur ingesteld worden via een afstand bediening.

Img 2767

Wood & Craft

Deze DJ Booth is nog onderhanden. Hij wordt gemaakt van sloophout met aan de voorkant een groot krijtbord waarop een boodschap geschreven kan worden.

Ernaast een krijtbord op een schilders ezel om eventueel verzoekjes of iets anders op te schrijven.

De schilders ezel kan ook gebruikt worden om een groot beeldscherm op te plaatsen om bijvoorbeeld jullie trouw foto’s van de dag al op te laten zien.

Moderne techniek gecombineerd met Vintage

Truss DJ Booth

Een combinatie van Truss en een strakke witte hoogglans achterwand.

Geïntegreerd met Led Strips die op alle kleuren kunnen worden ingesteld.

Helaas nog geen foto’s van beschikbaar.

We blijven ons vernieuwen en nieuwe concepten ontwikkelen. We hebben nog een aantal DJ booth’s op onze “To Do List” staan zoals de “90’s poster wall” DJ booth, de “Flower” DJ Booth en de “Sparkle” DJ Booth.

Eventuele Maatwerk DJ Booth’s aan de hand van jouw idee is ook mogelijk.

Een swingend feest!

Als een van de eerste Drive In Shows zijn we ongeveer 10 jaar geleden volledig overgegaan naar digitaal. Hierdoor kunnen we direct inspelen op het publiek omdat we liedjes binnen een paar seconden kunnen vinden en afspelen. In kunnen spelen op de gasten en zien en aanvoelen wat op dat moment past is een eerste vereiste voor een allround DJ. Zeker voor bruiloften omdat je hier bijna altijd te maken hebt met gasten van jong tot oud en het feest moet voor iedereen leuk zijn.

Muziek is onze passie en wij doen niets liever dan jullie bruiloft omtoveren tot een swingend feest. We luisteren en kijken naar onze gasten, draaien de grootste hits en regelen alles daaromheen.

Jullie gasten genieten en daarom jullie ook. Naderhand zullen jullie nog lang met familie en vrienden veel plezier beleven en nagenieten van de herinneringen aan jullie Bruiloft feest.

Slechts 15 DJ’s met het keurmerk trouwen in heel nederland.

Om te bewijzen dat we niet alleen mooie praatjes verkopen maar ook waar maken wat we beloven hebben we ons laten keuren door de onafhankelijke stichting “Nederlandse Trouw Branche Organisatie”. De Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NTBO) is hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. Zij willen ervoor zorgen dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor zowel ondernemers als bruidsparen.

In heel Nederland hebben 15 Dj’s en Drive In Show maar het keurmerk trouwen. Dat wil wat zeggen.

Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een extern jurist en een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau. Daarnaast is de Dj door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld.

Soundstar Drive In Show heeft achter de schermen alles ingeregeld om aan de ontzettend hoge eisen van de stichting te voldoen en daarom mogen we als 1 van de slechts 5 Dj’s in het zuiden van Nederland het keurmerk dragen.

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Bruiloft DJ

Paradijslaan 9
5581 WB Waalre
06-28614131
info@sound-star.nl
http://www.sound-star.nl

Bekijk video Bekijk video

Wat anderen zeggen over

Soundstar Drive In Show (5 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. Michiel & Stefanie geeft Soundstar Drive In Show gemiddeld een 5 uit 5

  Afgelopen 3 Juni zijn wij getrouwd en is Robert bij ons komen draaien……
  We hebben in September al contact gehad en kwam hij persoonlijk bij ons langs om kennis te maken en bespreken wat onze wensen waren en wat hij voor ons kon betekenen. We hadden direct vertrouwen dat het een top feestje zou worden!
  Van tevoren nog een aantal keer contact gehad over de details en super fijn meegedacht..
  De dag zelf was te gek! Heerlijke sfeer en super muziek!
  Alleen maar positieve verhalen en reacties van mensen… we kijken terug op een te gekke dag/avond mede dankzij Soundstar!!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 2. Marieke Walet geeft Soundstar Drive In Show gemiddeld een 5 uit 5

  Al vanaf het eerste gesprek was robert op zoek naar wie wij zijn, onze stijl en onze wensen. Hij adviseerde ons prima, hij weet waar hij over praat. Met de love-lights en extra verlichting had de zaal meteen een feestelijke uitstraling. Op de avond zelf was robert nog flexibel: toch n ander openingsnummer was geen probleem! Het was een feest om nooit te vergeten…

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 3. Nicoline geeft Soundstar Drive In Show gemiddeld een 5 uit 5

  Wat een leuke offerte en factuur krijg je van hen.
  Met veel plezier denken wij nog terug aan ons bruiloft feest.
  Wat een topper van een DJ. Verzoekjes waren geen probleem en hij heeft het voor iedereen leuk gemaakt, van klein tot groot.
  De duidelijke manier van communiceren was fijn, we wisten precies waar we aan toe waren en hadden er alle vertrouwen in. Het was duidelijk dat de organisatie er bovenop zat om alles goed te regelen.

  Een echte aanrader!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 4. Karen Obi geeft Soundstar Drive In Show gemiddeld een 5 uit 5

  We used Robert for our wedding reception last year. We gave him a big challenge because of the various age groups as well as diverse cultural backgrounds. I was very pleased that he was able to entertain ALL of guests! He did an excellent job for us!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 5. Jeroen Steenhuis - van Eijck geeft Soundstar Drive In Show gemiddeld een 5 uit 5

  Enkele jaren geleden hebben wij door Soundstar de muziek op onze bruiloft laten verzorgen.

  Van te voren hebben we persoonlijk contact gehad met Robert om alles te bespreken.

  Wij wilden voorkomen dat het te hard zou staan en we wilde dat het overal goed klonk in de feestzaal.

  Tijdens de bruiloft waren wij meer dan tevreden over de uitvoering.

  Robert draaide precies de juiste muziek en ging ook een aantal keer op andere plekken in de zaal luisteren of het geluid goed klonk.

  Ook naderhand hebben wij nog veel positieve reacties van mensen ontvangen dat de muziek zo goed geregeld was.

  Ik kan alleen maar zeggen, wil je dat het goed komt met de muziek, huur dan Soundstar in, wij hebben er erg van genoten!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×