Upload uw foto

AllroundBruiloftDJ

2 ervaringen

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Maar jullie gaan niet zómaar trouwen. Nee… Jullie trouwen op de perfecte locatie, in een schitterende outfit, een fantastische ceremonie, heerlijk diner, met al jullie geliefden om jullie heen. En dan… De perfecte, swingende avond om jullie nieuwe leven feestelijk in te luiden. Dit moet natuurlijk een feest worden om nooit te vergeten! Toch? De DJ’s van AllroundBruiloftDJ zorgen voor precies zo’n feest! Onvergetelijk, stijlvol, swingend: een feest van zichtbare kwaliteit!

AllroundBruiloftDJs werkt enkel met DJ’s die er ook daadwerkelijk hun beroep van hebben kunnen maken. Zij weten als geen ander aan te voelen welke muziek jullie gasten willen horen om de dansvloer continue gevuld te houden! We staan daarnaast met een groot team aan professionals klaar om jullie bruiloft tot een spetterend feest te brengen! Naast onze DJ’s zijn er achter de schermen namelijk ook nog een planner, technische dienst en evenementenmanagers actief om perfect aan jullie wensen te kunnen voldoen!

Bij AllroundBruiloftDJ geven wij 100% DJ garantie. Gelukkig komt het zelden voor, maar mocht een DJ ziek zijn of een lekke band krijgen, hebben wij op drukke data een reserve DJ die standby staat om uit te rijden wanneer dit nodig is! Mochten jullie trouwen op een minder drukke dag kunnen wij door ons grote netwerk garanderen wij dat we een kwalitatief vergelijkbare DJ leveren! Maar nogmaals: gelukkig komt dit maar zelden voor! Ook werken we enkel met A-merk apparatuur. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar garandeert ook bedrijfszekerheid!

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Bruiloft DJ

Laageinde 58
4191 NS Geldermalsen
06 - 2452 0553
info@entertainment-engineers.nl
http://www.allroundbruiloftdj.nl

Wat anderen zeggen over

AllroundBruiloftDJ (2 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. djb_@live.nl geeft AllroundBruiloftDJ gemiddeld een 0 uit 5

  Top bruiloft DJ show. Allround Bruiloft DJ is een professionele partij waarbij je uit kan gaan van hetgeen wat er afgesproken is. Alles wat afgesproken wordt uit zich in een knallend feest. Zeker een aanrader!

 2. Bart en Emilie geeft AllroundBruiloftDJ gemiddeld een 5 uit 5

  Wij hebben Bruiloftdj benaderd vanwege de goede ervaringen van anderen. En dat klopte :) Wij hadden nogal wat eisen voor onze bruiloftmuziek, wat wel en vooral wat absoluut niet. We hebben een Spotify-lijst aangeleverd met wat we wilden horen, besproken wat we niet wilden en hoe het feest er uit moest zijn. En.. Onze verwachtingen zijn overtroffen! De gasten en wijzelf hebben een mega-feest gehad, precies zoals we het wilden. IEDEREEN danste. Wat. Een. Feest. Koen, bedankt!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 3. Angela & Tim geeft AllroundBruiloftDJ gemiddeld een 5 uit 5

  Van veel mensen die gaan trouwen hoor je dat ze via via een DJ hebben geregeld. Wij hadden geen DJ in ons netwerk en moesten daardoor vertrouwen op Google. We trouwden in Kasteel Ophemert en kwamen uit bij een DJ in de buurt: AllroundBruiloftDJ. Voor ons waren vooral de materialen, de prijs en het gevoel dat we bij de DJ hebben belangrijk. We zijn op alle fronten meer dan tevreden. Een DJ kan het feest maken of breken en in ons geval was het een fantastisch feest wat ik nooit meer zal vergeten. AllroundBruiloftDJ heeft ons ook geholpen een box te regelen voor een verrassingsact tijdens de ceremonie. Wat ons betreft een absolute aanrader!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×