Upload uw foto

Luizter

34 ervaringen

Welkom bij het grootste muzikale cadeau dat je jezelf en je dierbaren geven kan!

Een Luizterverhaal is een luisterverhaal waarin memorabele momenten met woorden en muziek tot grote hoogte worden getild. Een ode waarin mensen bedankt en bezongen worden, waarin het leven en de liefde gevierd wordt. In uw eigen woorden, uitgevoerd door mensen die begrijpen wat het is om gevoelens te verwoorden en tot in het hart te raken.

Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Wij schrijven en vertellen jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. Vanaf de eerste blik, de eerste vlinders, de eerste date, de eerste kus, het aanzoek tot de prachtige trouwdag, het moment zelf. De bijzondere momenten waarop jullie elkaar en elkaars vrienden en familie hebben leren kennen, worden als was het een sprookje verteld, gevolgd door een kort live couplet of refrein van een bekend liedje. Muziek versterkt de emotie & beleving van de momenten. De combinatie van muziek en tekst in een compact verhaal, nemen je mee in een achtbaan van emotie en herinneringen aan jullie belangrijkste momenten. Op jullie trouwdag pas het persoonlijk Luizterverhaal het best tijdens:

Het team van Luizterverhaal bestaat inmiddels uit 7 vertellers en 4 vaste pianisten die onderling als duo optreden. Naast onze Luizterverhalen verzorgen we ook live achtergrondmuziek tijdens trouwceremonie, trouwreceptie en trouwdiner. Muziek op een volume waarbij gasten ook kunnen blijven praten en elkaar blijven verstaan.

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Boekingsbureau

Iepenlaan 26
4661 WN Halsteren
06 - 1466 2155
info@luizter.nl
https://luizter.nl/

Bekijk video

Wat anderen zeggen over

Luizter (34 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. Stephanie geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Lieve Jolanda en Jörgen,

  Wat jullie doen is iets magisch. Toen Stef jullie online vond en een video keek begon het al en stonden de tranen in haar ogen. Vervolgens zijn wij bij jullie thuis geweest en voor ons gevoel klikte het meteen. Wij kregen het gevoel dat jullie ons verhaal en gevoel perfect zouden kunnen overbrengen tijdens onze huwelijksceremonie. Met het spelen van de juiste nummers in jullie woonkamer wisten jullie ons dan ook opnieuw te raken. Alsof we met een fast forward ineens een kijkje in de dag zelf hadden gekregen. Hierna verliep de communicatie goed en konden wij onze wensen/aanpassingen voor het verhaal aangeven, maar wij vertrouwden volledig op jullie kennis en ervaring. Maanden later was dan eindelijk onze dag en voor ons was de ceremonie het hoogtepunt. Vrijwel niemand wist dat jullie onze verrassing waren en de zakdoekjes waren ook voor onze gasten niet overbodig. Wat hebben wij van jullie genoten iedereen was vol lof.

  Iedereen die een bijzondere ceremonie wil of een ander speciaal moment heeft om een verhaal te vertellen of iemand te bedanken, bij Luizter ben je aan het juiste adres! Wij hopen dat onze wegen elkaar in de toekomst nog eens kruizen.

  Liefs,

  Dwayne & Stef

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 2. Mascha Carlier-Bakker geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Luizter heeft onze trouwdag echt éxtra bijzonder gemaakt. Alle gasten raken er niet over uit gepraat. Martine heeft ons verhaal met heel veel gevoel (maar ook humor) verteld. We hadden een aantal verzoeknummers die nog niet in het reportoire stonden, maar dit was geen enkel probleem: voor ons werden deze nummers gewoon extra ingestudeerd. We zouden een ceremonie met Luizter echt ieder bruidspaar aanbevelen!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 3. Ramona geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Al tijdens de kennismaking hebben we keihard gelachen. Onze nummers waren niet standaard en vrij nieuw en Jürgen en Jolanda hebben er echt iets prachtigs van gemaakt.

  Ze waren zeker een enorme warme aanvulling!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 4. Rien en Jolanda geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Wat een mooie toevoeging was Luizter op onze trouwdag. Tijdens de ceremonie, maar zeker ook het persoonlijke Luizter verhaal dat Jolanda en Jørgen ten gehore brachten tijdens het diner.

  Bij de trouwdag van Joost en Noortje zagen/hoorden we Luizter voor het eerst. En zodra wij wisten dat we gingen trouwen was Luizter het eerste punt op de lijst voor onze eigen trouwdag! Alle complimenten van ons en de familie en vrienden die erbij waren. Bedankt!!

  Er hangt wel een prijskaartje aan maar dit is het meer dan waard!!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×