Upload uw foto

Luizter

32 ervaringen

Welkom bij het grootste muzikale cadeau dat je jezelf en je dierbaren geven kan!

Een Luizterverhaal is een luisterverhaal waarin memorabele momenten met woorden en muziek tot grote hoogte worden getild. Een ode waarin mensen bedankt en bezongen worden, waarin het leven en de liefde gevierd wordt. In uw eigen woorden, uitgevoerd door mensen die begrijpen wat het is om gevoelens te verwoorden en tot in het hart te raken.

Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Wij schrijven en vertellen jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. Vanaf de eerste blik, de eerste vlinders, de eerste date, de eerste kus, het aanzoek tot de prachtige trouwdag, het moment zelf. De bijzondere momenten waarop jullie elkaar en elkaars vrienden en familie hebben leren kennen, worden als was het een sprookje verteld, gevolgd door een kort live couplet of refrein van een bekend liedje. Muziek versterkt de emotie & beleving van de momenten. De combinatie van muziek en tekst in een compact verhaal, nemen je mee in een achtbaan van emotie en herinneringen aan jullie belangrijkste momenten. Op jullie trouwdag pas het persoonlijk Luizterverhaal het best tijdens:

Het team van Luizterverhaal bestaat inmiddels uit 7 vertellers en 4 vaste pianisten die onderling als duo optreden. Naast onze Luizterverhalen verzorgen we ook live achtergrondmuziek tijdens trouwceremonie, trouwreceptie en trouwdiner. Muziek op een volume waarbij gasten ook kunnen blijven praten en elkaar blijven verstaan.

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Boekingsbureau

Iepenlaan 26
4661 WN Halsteren
06 - 1466 2155
info@luizter.nl
https://luizter.nl/

Bekijk video

Wat anderen zeggen over

Luizter (32 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. Mitch van den Berg geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Mijn vrouw en ik zijn 25-05-2018 getrouwd bij Brasserie De Berk in Bergen op Zoom. Bij de voorbereidingen kwamen wij Luizter tegen en hebben gelijk contact met hun opgenomen. Wij werden met alle liefde ontvangen en waren gelijk verkocht. Ook dachten hun goed mee. Een jaar en veel contact later was het eindelijk zo ver. Luizter heeft heel mooi gespeeld en gezongen op onze ceremonie en in de avond het mooie Luizter verhaal en onze openingsdans. Jullie hebben onze dag echt compleet gemaakt en onze gasten vonden jullie ook echt geweldig. Super bedankt voor alles.

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 2. Miranda & Kenneth van Tilburg geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Wij zijn 1 juli 2017 getrouwd. Tijdens de ceremonie wilden we graag live muziek en na wat zoeken op internet kwamen we bij Luizter terecht. Jolanda en Jörgen bleken vlakbij ons te wonen. Voor de kennismaking werden we hartelijk ontvangen bij hen thuis. We kregen goede uitleg over hun werkwijze en er werd goed geluisterd naar onze wensen/voorkeuren. De eerste stukjes muziek en zang raakten ons al, prachtig!
  In de aanloop naar ons huwelijk zijn we nog veranderd qua liedje. Dit was geen enkel probleem. De contacten verliepen prima en hun bereikbaarheid was ook prima. Wat een lieve mensen zijn die Jolanda en Jörgen!
  Tijdens de ceremonie gaven Jolanda en Jörgen de muzikale invulling. Tijdens de receptie zorgden zij voor achtergrondmuziek. Richting het einde van de receptie hebben ze nog een Luizter-verhaal over ons verteld.
  Het was prachtig! We hebben enorm van Luizter genoten en ook hebben we veel complimenten van onze gasten gekregen over hun optreden.
  We zouden iedereen Luizter aanraden!
  Bedankt lieve Jolanda en Jörgen!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 3. Stefan en Nicole geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Wij zijn Luizter tegen gekomen op de trouwbeurs in het Deltahotel in Vlaardingen. We waren net een dag terug van onze vakantie op Curaçao waar ik ten huwelijk ben gevraagd.
  Nog vol adrenaline zijn wij naar de beurs gegaan om gewoon al wat ideeën op te doen.
  Hier hoorden wij Luizter spelen tijdens de ceremonie en eigenlijk waren wij direct verkocht.
  Eenmaal bij de stand hadden we een praatje en vroegen zij of we een verzoeknummer hadden. Stefan had vrijwel gelijk Billy Joel met The Pianoman,  maar vond dat te voor de hand liggend om te doen, dus dan toch zeker She’s always a woman. Dit stond eigenlijk niet in hun repetoire, maar waarom niet proberen, het klonk geweldig!
  Met nog geen trouwdatum in gedachte hebben wij ons mailadres achter gelaten en zijn we meer dan tevreden naar huis gegaan. Toen we eenmaal een datum hadden, hebben we vrijwel meteen besloten dat Luizter onderdeel moest zijn van onze bruiloft.
  Uiteindelijk hebben zij in de kerk de dienst muzikaal begeleid en hebben ze op ons verzoek een Engels nummer vertaald naar het Nederlands, zodat wij de gehele dienst Nederlandse nummers hadden. Wat een hoop mooie en positieve reacties hebben wij op de kerkdienst met de door jullie gezongen nummers gekregen! Het was dan ook echt prachtig. Menigeen moest een traantje wegpinken doordat ze geraakt werden door de mooie stem van Jolanda.
  Ook heeft Luizter tijdens ons diner, met de daggasten, de achtergrondmuziek verzorgd. Dit was ook echt een mooie aanvulling op de al zo geweldige dag. Het diner werd met jullie aanvulling heel intiem en persoonlijk.
  Voordat het avondfeest begon hebben zij al onze avondgasten meegenomen naar onze jeugd tot aan het moment van trouwen. Een prachtig Luizterverhaal aangevuld met toepasselijke nummers kon daarna ons feest beginnen. Met en door jullie was onze dag compleet! Wij hebben genoten! Dankjulliewel!!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 4. Johan en Sabrina Faas geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Afgelopen juli zijn wij getrouwd en hebben Roosje & Dennis live muziek verzorgt tijdens de ceremonie en het diner. Na onze eerste ontmoeting liepen wij vol vertrouwen naar buiten. Het was gezellig, ze namen de tijd en gaven goede suggesties. Ook het E-mail contact met Roosje na ons bezoek verliep erg prettig. Toen was de dag daar en wat hebben ze het prachtig gedaan. Een improvisatie tijdens de ceremonie en alles op het goede moment ingezet. Het diner was in een andere zaal maar ook het verplaatsten van de piano was geen probleem. Een constante glimlach bij beide maakte het helemaal af. Want niet te vergeten, we hebben alleen maar complimenten gekregen. Onze gasten waren vol lof en hebben net als wij ontzettend genoten! In het kort, het zijn lieve, professionele mensen met een prachtig talent en kan niet anders dan ze aanbevelen! Bedankt en ik hoop dat jullie bij nog vele hun dag net zo mooi mogen maken als bij ons.

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 5. Menno en Jessica van Koppen geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Wij hebben Jörgen en Roosje leren kennen op de Love & Marriage beurs in Rotterdam. Wij waren direct verkocht nadat wij het pianospel van Jörgen hoorden en het stemgeluid van Roosje. Bovendien hadden wij direct een klik met Roosje en Jörgen, wat tot een fantastisch eindresultaat heeft geleid. Wij hebben alleen maar mooie en goede woorden over jullie en wij zijn ontzettend blij dat wij jullie zijn tegen gekomen op de beurs. Ook de gasten waren zeer over jullie te spreken. Ontzettend bedankt voor alles.

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 6. Danielle franken geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Wij kwamen jorgen en Jolanda tegen bij de trouwbeurs van de natuurlijk kloof ze hielden ons aan en speelde een nummer voor ons we waren gelijk verkocht we hebben de zelfde dag nog gelijk een mail weggedaan en gelijk vast gezet en bij hun thuis geweest en daar speelde ze ook gewoon kippenvel toen was het zover 2 juni 2017 wat was het een prachtige dag mooi weer mooie lieve mensen om ons heen en luizter bij de ceremonie en diner het was geweldig zo mooi iedereen praat lof over jullie jullie zijn toppers een mooie dag om terug tekijken bedankt voor alles

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 7. Koos & Caroline van Egmond geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Wat een prachtige stem, en hoe bijzonder was onze bruiloft met de bijdrage van Jolanda en Jorgen. In het eerste telefonische contact kroop Jorgen meteen achter de piano en zong Jolanda wat voorbeelden. We waren blij verrast. Op ons verzoek leerden zij een speciaal nummer voor ons. Onze bruiloft heeft extra glans gekregen. Dit stel is een absolute aanrader. Zij zijn bescheiden, integer en stralen warmte uit. Kwaliteit en prijsverhouding is optimaal. We hebben genoten, zo ook onze gasten. Nogmaals onze hartelijke dank.

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 8. Danny en Joëlle geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Op het moment dat ik Luizter voor het eerst hoorde spelen op een trouwbeurs in Het Raedthuys in Sint Maartensdijk die ik met een vriendin bezocht, wist ik meteen: ‘Als ik ooit ga trouwen, wil ik dat zij op mijn bruiloft spelen’.
  Een half jaar later werd ik ten huwelijk gevraagd, en werd het contact met Luizter gelegd. Er volgde een gezellige afspraak bij Jörgen en Jolanda thuis. Ze vertelden ons over de mogelijkheden en zongen een aantal nummers voor ons, en zelfs hun kinderen zongen een stukje mee.
  Het contact daarna per mail verliep ook goed.
  Tijdens onze trouwdag was Luizter de rode draad door de dag heen. Ze speelden tijdens onze ceremonie, de borrel en het diner. Het maakte onze dag intiemer, persoonlijker en mede door hen was onze dag compleet.
  Het was leuk om te horen dat niet alleen wij, maar ook onze gasten dit zo ervaren hebben.
  Jörgen en Jolanda, ontzettend bedankt voor alles!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 9. Ellen en Michael van Sundert geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Samen met onze jongste dochter bezochten wij de Trouwbeurs in Etten-Leur bij De Twee Gebroeders. Op zoek naar iets bijzonders voor onze intieme bruiloft. Onze kleine meid had speciaal haar Elsactas van de film Frozen meegenomen. Opeens hoorden wij supermooi gezongen Let it go van Frozen en onze dochter was verkocht,en wij ook!! Dit was de ontmoeting met Jolanda en Jörgen van Luizter,en na een warme voorbereiding met onze speciale nummers was op 8 juli 2016 onze sprookjes ceremonie. En verrassing voor onze gasten. Wat speciaal hebben jullie dat gemaakt en zo mooi! Ook op onze borrel super gezongen en prachtig pianospel. Alle gasten vonden jullie geweldig. Nog mooi gezongen met de kids en als klap op de vuurpijl onze Openingsdans op Aanzoek zonder ringen van Bløf. In 1 woord geweldig en wat een erg mooie herinnering door jullie aan onze bruiloft!!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 10. Wilco en Ineke Berger geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Compleet per toeval kwamen we Jolanda en Jorgen tegen op de open trouwlocatiedag bij Kasteel de Haar in februari. We waren nog helemaal niet bezig met muziek tijdens onze ceremonie maar tijdens een lang en persoonlijk gesprek waarbij ze meteen enkele van onze ideeen live speelden wisten we dat hun visie op muziek precies aansloot bij wat wij onbewust al voor ogen hadden. Tijdens een heel fijn bezoek en nog een skype gesprek verliep het voorbereidingstraject superfijn.

  Onze trouwceremonie had niet mooier kunnen zijn. Dankzij Luizter werden precies die momenten met muziek opgevuld die het of nodig hadden of die er nog mooier van werden. Zowel wij als onze gasten hebben genoten en het maakte de dag helemaal compleet. Achteraf kregen we ook nog een compleet onverwacht en ontzettend mooi cadeau. Dank jullie wel!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×