Trouwfotograaf

Hoornwerkstraat 1
4814 AN Breda
06 - 2956 6531

Wat anderen zeggen over

Blik en Bloos Fotografie (3 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. femke geeft Blik en Bloos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

  We hebben een mooie dag gehad, met super leuke en mooie foto’s als resultaat. Tamara was heel fijn en gezellig om erbij te hebben. De hele dag aanwezig, maar absoluut niet storend. Een mooie dag is fijn als dat ook mooi vastgelegd wordt en dat is het zeker. We genieten nog elke dag van de foto’s die bij ons nu aan de muur hangen en daarnaast nu in een heel mooi door Tamara gemaakt album zitten. Aanrader!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 2. Saskia Verheul-van Ree geeft Blik en Bloos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

  Tamara heb ik leren kennen op de bruidsbeurs ‘Jullie Feestje’. Meteen zag ik een vrouw met een prettige uitstraling en veel warmte, ik was direct nieuwsgierig naar meer. We raakte aan de praat en vanaf mijn kant voelde ik een klik die ik nog met geen andere fotograaf had gevoeld. Vol trots vertelde Tamara over haar ervaringen en liet haar prachtige foto’s zien.
  Na geen moment van twijfel hadden wij een afspraak gepland zodat mijn (nu) man ook kennis met haar kon maken.

  Voorafgaand aan onze bruiloft hebben mijn man en ik een Loveshoot gedaan, een van deze foto’s hebben wij gebruikt op onze ‘Save the date’ kaart. Tijdens onze shoot nam Tamara de tijd om ons comfortabel te laten voelen, dat de spanning van onze gezichten verdween. Met oog voor detail heeft ze prachtige foto’s genomen, en kijken wij terug op een leuke en gezellige schoot… dat beloofde veel goeds voor onze bruidsrapportage.

  10 juni 2016 was het dan zover, onze grote dag. Tamara is van ’s ochtends t/m de feestavond aanwezig geweest op onze bruiloft. Van detailfoto’s tijdens het aankleden tot hilarische foto’s op de feestavond, bij elke foto zit zoveel gevoel! Tijdens onze bruiloft hebben wij erg genoten van de aanwezigheid van Tamara, vol warmte en gezelligheid legde ze onze speciale dag vast. Onze gasten en ook zeker onze bruidskindjes waren erg gecharmeerd van haar (het resultaat is terug te zien op de foto’s). Het voelde zo vertrouwd om Tamara als fotografe/gast te hebben, zonder enige twijfel zouden wij Tamara aanraden als de nummer 1!

  Ga je voor schitterende foto’s die als tastbare herinnering blijvend zijn, iemand die je op je gemak stelt en het mooiste van jezelf vastlegt, veel gezelligheid, een grote glimlach en een goed advies? KIES TAMARA!!
  Na 2 shoots te hebben gehad kan ik haar echt aanraden, en is ze voor mij de beste fotografe met het mooiste resultaat.

  Op naar shoot nummer 3 (Boudoir)!

  Liefs, Saskia (en René)

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 3. Nicole Haagh geeft Blik en Bloos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

  Bridal Boudoir fotoshoot bij blik en bloos geboekt. Op de website werd ik al helemaal enthousiast en wist ik zeker dat dit HET cadeau voor mijn aanstaande zou zijn. Later op de beurs ” jullie feestje” Tamara ontmoet en wist ik het helemaal zeker. Stiekem een afspraak gemaakt en het aftellen kon beginnen. Kleine kink in de kabel: verloofde had een verrassing gepland op de dag dat ik de shoot had gepland. Maar geen probleem kon zo verzet worden!
  De dag zelf was een grote verwennerij, wat voelde ik me mooi. Urmilla besteed veel zorg om ervoor te zorgen dat je er echt op je best uit ziet en al die complimenten tussen door… Zou het zo nog een keer doen! Tamara is een super fotograaf en fijn mens om om je heen te hebben.
  Toen ik een mail kreeg met het resultaat stond ik echt versteld, net als mijn man toen hij het album op onze trouwdag kreeg. Zijn blik was echt onbetaalbaar.
  Super bedankt Tamara en Urmilla voor het helpen bij deze verrassing, ben nu al een nieuw excuus aan het bedenken om het nog een keertje te doen. ☺️

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×