Upload uw foto

Blik en Bloos Fotografie

3 ervaringen

Beleef jullie mooiste dag over en over met jullie verhaal vastgelegd in beelden vol met romantiek en mooie momenten.

Look & feel

De look & feel van mijn bruidsfoto’s is fris, licht, romantisch, tijdloos en spontaan. Ik ben altijd op zoek naar het mooiste licht, waarin ik jullie graag laat zien hoe mooi jullie zijn, zeker op één van de mooiste dagen uit jullie leven.

De liefde verklaren aan elkaar, met iedereen die jullie lief is.

Dat is waar trouwen om gaat. Ik zal jullie iets verklappen: ik ben er dol op! Niets is mooier dan 2 mensen zien die hoteldebotel op elkaar zijn en dat graag vieren. Van een klein feestje tot een enorme party met alles erop en eraan. Ik vind het allemaal geweldig. Daarom ben ik er ook graag bij als trouwfotograaf om jullie huwelijk te fotograferen, zodat ik jullie verhaal kan vertellen door middel van mijn foto’s. Als herinnering voor de rest van jullie leven.

Enthousiaste fotograaf

Tijdens een bruiloft kun je mij eigenlijk als één van de gasten beschouwen. Op momenten dat het nodig is ben ik bijna onzichtbaar, maar op momenten dat het kan, ben ik juist heel gezellig en duidelijk aanwezig om alles in goede banen te leiden. Mensen omschrijven mij als super enthousiast en niet te stoppen. Een echte spring in het veld die de echte lach naar voren weet te toveren, maar ook oog voor detail heeft.

Bridal boudoir

Naast bruidsfotografie kun je ook bij mij terecht voor een bridal boudoir fotosessie. Tijdens een bridal boudoir fotoshoot wordt je eerst professioneel opgemaakt en worden je haren gedaan, vervolgens begeleid ik je helemaal in het poseren in jouw prachtige (bruids)lingerie en het eindresultaat kun je cadeau geven aan jouw aanstaande echtgenoot als verrassing die hij nooit zal vergeten.

Beschikbaarheid checken?

Hebben jullie nog een vraag of zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben om jullie bruiloft of jouw bridal boudoir sessie te fotograferen? Neem dan contact op via mijn website.

Keurmerken en awards

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Trouwfotograaf

Hoornwerkstraat 1
4814 AN Breda
06 - 2956 6531
tamara@blikenbloos.nl
http://www.blikenbloos.nl

Bekijk video

Wat anderen zeggen over

Blik en Bloos Fotografie (3 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. femke geeft Blik en Bloos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

  We hebben een mooie dag gehad, met super leuke en mooie foto’s als resultaat. Tamara was heel fijn en gezellig om erbij te hebben. De hele dag aanwezig, maar absoluut niet storend. Een mooie dag is fijn als dat ook mooi vastgelegd wordt en dat is het zeker. We genieten nog elke dag van de foto’s die bij ons nu aan de muur hangen en daarnaast nu in een heel mooi door Tamara gemaakt album zitten. Aanrader!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 2. Saskia Verheul-van Ree geeft Blik en Bloos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

  Tamara heb ik leren kennen op de bruidsbeurs ‘Jullie Feestje’. Meteen zag ik een vrouw met een prettige uitstraling en veel warmte, ik was direct nieuwsgierig naar meer. We raakte aan de praat en vanaf mijn kant voelde ik een klik die ik nog met geen andere fotograaf had gevoeld. Vol trots vertelde Tamara over haar ervaringen en liet haar prachtige foto’s zien.
  Na geen moment van twijfel hadden wij een afspraak gepland zodat mijn (nu) man ook kennis met haar kon maken.

  Voorafgaand aan onze bruiloft hebben mijn man en ik een Loveshoot gedaan, een van deze foto’s hebben wij gebruikt op onze ‘Save the date’ kaart. Tijdens onze shoot nam Tamara de tijd om ons comfortabel te laten voelen, dat de spanning van onze gezichten verdween. Met oog voor detail heeft ze prachtige foto’s genomen, en kijken wij terug op een leuke en gezellige schoot… dat beloofde veel goeds voor onze bruidsrapportage.

  10 juni 2016 was het dan zover, onze grote dag. Tamara is van ’s ochtends t/m de feestavond aanwezig geweest op onze bruiloft. Van detailfoto’s tijdens het aankleden tot hilarische foto’s op de feestavond, bij elke foto zit zoveel gevoel! Tijdens onze bruiloft hebben wij erg genoten van de aanwezigheid van Tamara, vol warmte en gezelligheid legde ze onze speciale dag vast. Onze gasten en ook zeker onze bruidskindjes waren erg gecharmeerd van haar (het resultaat is terug te zien op de foto’s). Het voelde zo vertrouwd om Tamara als fotografe/gast te hebben, zonder enige twijfel zouden wij Tamara aanraden als de nummer 1!

  Ga je voor schitterende foto’s die als tastbare herinnering blijvend zijn, iemand die je op je gemak stelt en het mooiste van jezelf vastlegt, veel gezelligheid, een grote glimlach en een goed advies? KIES TAMARA!!
  Na 2 shoots te hebben gehad kan ik haar echt aanraden, en is ze voor mij de beste fotografe met het mooiste resultaat.

  Op naar shoot nummer 3 (Boudoir)!

  Liefs, Saskia (en René)

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 3. Nicole Haagh geeft Blik en Bloos Fotografie gemiddeld een 5 uit 5

  Bridal Boudoir fotoshoot bij blik en bloos geboekt. Op de website werd ik al helemaal enthousiast en wist ik zeker dat dit HET cadeau voor mijn aanstaande zou zijn. Later op de beurs ” jullie feestje” Tamara ontmoet en wist ik het helemaal zeker. Stiekem een afspraak gemaakt en het aftellen kon beginnen. Kleine kink in de kabel: verloofde had een verrassing gepland op de dag dat ik de shoot had gepland. Maar geen probleem kon zo verzet worden!
  De dag zelf was een grote verwennerij, wat voelde ik me mooi. Urmilla besteed veel zorg om ervoor te zorgen dat je er echt op je best uit ziet en al die complimenten tussen door… Zou het zo nog een keer doen! Tamara is een super fotograaf en fijn mens om om je heen te hebben.
  Toen ik een mail kreeg met het resultaat stond ik echt versteld, net als mijn man toen hij het album op onze trouwdag kreeg. Zijn blik was echt onbetaalbaar.
  Super bedankt Tamara en Urmilla voor het helpen bij deze verrassing, ben nu al een nieuw excuus aan het bedenken om het nog een keertje te doen. ☺️

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×