Partyschepen & Rederijen

Trouwlocatie op het IJsselmeer

geschreven door Trouwschip Bounty

Een originele trouwlocatie, wie wil dat nu niet?
En wat is er dan mooier dan letterlijk in het huwelijksbootje stappen?
Trouwschip Bounty is zo’n huwelijksboot. Dit prachtige, ruim 30 meter lange tweemast zeilschip kan geboekt worden als trouwlocatie op het water, waardoor een bruiloft nog onvergetelijker wordt. Bruidsparen kunnen kiezen voor een dag- of een avondtocht, volledig naar wens aangevuld met hapjes, drankjes of een diner. Andere ideeën om de dag mee in te vullen zijn ook welkom.

Het IJsselmeer als originele trouwlocatie

Sinds een aantal jaar is het mogelijk om op het water het ja-woord te geven. Daarmee werd het lijstje van originele trouwlocaties verder uitgebreid. Trouwschip Bounty is gelegen in het Noord-Hollandse IJsselmeer. Wanneer een aanstaand bruidspaar besluit om op dit schip te trouwen, kan de dag geheel naar eigen wens ingevuld worden. Van muziek tot en met het eten, van stijl tot en met het vermaak, alles is te bespreken. Ook de fotograaf kan geregeld worden! Het personeel staat open voor alle wensen en ideeën en probeert zijn steentje aan iedere bruiloft bij te dragen. Wij bieden ook een ruime keus aan arrangementen. Bij iedere trouwerij probeert het personeel binnen het beschikbare budget te blijven. Op het trouwschip is overigens plaats voor maximaal 50 personen. Grotere groepen zijn mogelijk, maar alleen stilliggend in de haven.

Het schip is groot en stabiel, en de vaarroute wordt in overleg met de opvarenden bepaald zodat het zelfs mogelijk is om op volledig vlak water te varen. Er is een vaste bemanning om de zeilen te hijsen, maar iedereen mag meehelpen! Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan is er nog geen vuiltje aan de lucht. Het schip is van binnen volledig luxe ingericht zodat het u ook benedendeks aan niets zal ontbreken.

Steek van wal met Trouwschip Bounty, en uw bruiloft kan niet meer stuk!

Andere blogs in deze categorie

 • Trouwlocatie op het IJsselmeer

  Partyschepen & Rederijen

  Trouwlocatie op het IJsselmeer

  Een originele trouwlocatie, wie wil dat nu niet? En wat is er dan mooier dan letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Trouwschip Bounty is zo’n huwelijksboot. Dit prachtige, ruim 30 meter lange tweemast zeilschip kan geboekt worden als trouwlocatie op het water, waardoor een bruiloft nog onvergetelijker wordt. Bruidsparen kunnen kiezen voor een dag- of een...

Gerelateerde bedrijven

 • Trouwschip Bounty

  Partyschepen & Rederijen

  Trouwschip Bounty

  2 reviews

  Hoewel de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat, is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Het romantisch ingerichte huwelijkschip Bounty is een officiële trouwlocatie in Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad, waardoor het mogelijk is het ja-woord te geven tijdens een prachtige zeiltocht op het water, buiten of, bij minder weer, binnen....

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×