Amsterdam

Trouwlocaties Amsterdam

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Een van de eerste stappen is natuurlijk dat jullie op zoek gaan naar een geschikte trouwlocatie. Op zoek naar een trouwlocatie in Amsterdam? Dan zitten jullie goed. Ook de overige bedrijven voor je bruiloft in en om Amsterdam vind je hieronder. Op zoek naar een andere regio? Navigeer in het menu naar jullie favoriete locatie!Bekijk hieronder de beste trouwlocaties in Amsterdam, lees direct de reviews en vindt ook overige de overige bedrijven voor jullie mooiste dag!

Het West-Indisch Huis

Kastelen, Land- en Herenhuizen

Het West-Indisch Huis

geen reviews

Het  statige West-Indisch Huis was jarenlang de plek waar Amsterdammers officieel in het huwelijk traden, niet voor niets. Het Huis vormt met haar besloten binnenplaats en vier stijlvolle zalen een prestigieuze omgeving. De binnenplaats is echt uniek; ondanks dat Het Huis midden in het centrum van Amsterdam ligt, zullen jullie de rust en stilte ervaren zodra jullie de poortingang aan de Herenmarkt binnen komen. Het West-Indisch Huis is de thuisbasis van ‘a matter of TASTE’ (full-service partycateraar) en beschikt over een deskundig en relatief groot Sales team. Dit maakt het mogelijk om intensief persoonlijk contact te onderhouden en zeer detaillistische offertes aan te bieden. Per evenement selecteren wij ons personeel & Partymanager op behoefte van de opdrachtgever, complexiteit van evenement en nationaliteit van de gasten. Een jong en gedreven team van medewerkers dragen zorg voor de perfecte uitvoering & service! ‘a matter of TASTE’ is een exclusieve full service partycateraar, ruim 25 jaar actief in de evenementen branche. De keuken en service van ‘a matter of TASTE’ staan al jaren bekend om haar kwaliteit! Aan jullie trouwdag gaat een uitgebreide interne briefing vooraf, zodat de daadwerkelijke uitvoering tot in detail is voorbereidt. De uitvoering; getuigt van klasse, kwaliteit en veelzijdigheid! Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat jullie een memorabele trouwdag beleven. Dit betekent dat jullie bruiloft tot in het kleinste detail geregeld is en jullie volop kunnen genieten van elk moment, zonder zorgen! Ons motto is niet klaarzetten en uitvoeren, maar klaarstaan en verrassen! Tijdens de grote dag willen jullie dat vrienden en familieleden kunnen genieten van lekker eten & drinken. Liefde gaat door de maag, ……. Onze keukenbrigade staat onder leiding van een gerenommeerde chef, die geheel op de hoogte is van de laatste trends. Daarbij innoveren wij continue op het culinaire vlak. De verrassing zit hem niet alleen in de gerechten, maar ook in de creatieve presentatie ervan. Uit onderzoek blijkt dat de belangrijkste  factor om een locatie te kiezen is “de sfeer”, die moet bij jullie passen en goed voelen. De romantische en authentieke sfeer van Het Huis is het ideale decor voor het vieren van jullie gehele trouwdag. Maar houden jullie meer van uber-trendy lounge of strak dan zijn de mogelijkheden oneindig om met de hulp van ons team en jullie wensen deze eigen sfeer te creëren.  Door middel van styling en decoratie zetten wij de puntjes op de i. De gehele locatie staat exclusief tot jullie beschikking.

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Hotels en Restaurants

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

geen reviews

Van ingetogen tot uitbundig, van intiem tot groots, in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky vieren jullie dé dag op jullie eigen manier.Het historische hotel dateert terug uit 1855 en heeft verschillende schitterende zalen en buitenruimtes. Authentiek, sfeervol en toch modern.  En dat in het hart van het historische centrum van Amsterdam, op de Dam tegenover het Koninklijk Paleis. De kleermaker Krasnapolsky wist het zeker: híer is de mooiste plek van Nederland om te trouwen.Het hotel telt een bijna ongelimiteerde variëteit aan zalen, waarvan de meest bijzondere toch wel de Wintertuin is. Deze monumentale Wintertuin baadt door het glazen dak in een zee van licht en in de avond wordt de ruimte sfeervol verlicht door de imposante kroonluchters. Daarnaast beschikt het hotel over een heerlijke zomertuin, een oase van rust midden in het drukke hart van Amsterdam. Wat te denken van trouwen in de zomertuin gevolgd door een cocktailuurtje, high tea of champagne met bruidstaart op een mooie zomerse dag. Of een chique diner en onvergetelijke feestavond in de monumentale Wintertuin.Ook het historische Grand Café Krasnapolsky met uniek uitzicht op de Dam onder signatuur van 3*Michelin Executive Chef Jacob Jan Boerma, met een adembenemende ambiance is zeer geschikt voor een intiem diner.Het hotel is één van de officiële trouwlocaties van Amsterdam. Alle dagen van de week kunnen jullie elkaar hier het ja-woord geven.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×