Alkmaar

Trouwen in Alkmaar

Gefeliciteerd met het feit dat jullie gaan trouwen. Gaan jullie trouwen in Alkmaar en op zoek naar bedrijven die helemaal passen bij jullie wensen? Dan zit je goed. Vind hieronder bedrijven in en rondom Alkmaar en lees direct onafhankelijke reviews van eerdere bruidsparen over deze bedrijven.Maak daarnaast een online account aan om gratis toegang te krijgen tot de vele functies, zoals de bruidspaar scan en de online checklist! Dus gaan jullie trouwen in Alkmaar? Vind hier de bedrijven die bij jullie passen!

Daniël Vos Fotografie

Trouwfotograaf

Daniël Vos Fotografie

21 reviews

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!Ik ben Daniël Vos, 36 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en 3 kinderen in Broek op Langedijk.  In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool van Amsterdam. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het maken van trouwreportages. In 2015 heb ik mijn eigen fotostudio geopend in Broek op Langedijk. Hier kan ik nog meer van mijn werk laten zien, en mijn bruidsparen nog beter van dienst zijn. Halverwege 2016 heb ik het Keurmerk Trouwen van de NTBO mogen ontvangen. Met een score van 91 van de 100 punten, is dit een kers op de taart.Door veel mond tot mond reclame is mijn werkgebied inmiddels uitgebreid naar geheel Nederland.Op deze site kunnen jullie een kleine impressie zien van mijn werk. Meer informatie kunnen jullie terugvinden op mijn website, maar om mijn werk het beste te kunnen beoordelen nodig ik jullie graag uit in mijn studio. Hier kan ik al jullie vragen beantwoorden, en mijn ervaringen met jullie delen. Mochten jullie voor mij kiezen als jullie trouwfotograaf, dan hebben we in aanloop naar jullie trouwdatum nog regelmatig contact om alle details en wensen te bespreken. Dit kan per e-mail, Whatsapp, Skype of live in de studio.Het belangrijkste wat ik te bieden heb is dat jullie altijd alle foto in de hoogste resolutie aangeleverd krijgen, waarvan de mooiste foto's ook nog eens kant en klaar zijn om afgedrukt te worden. Achteraf bepalen jullie zelf of jullie een trouwalbum, een afdruk of wat dan ook bij mij willen bestellen. Hier zitten geen verdere verplichtingen aan. De copyrights van de foto's komen in jullie handen te liggen.Ik vind het belangrijk dat de dag om het bruidspaar gaat en niet om de fotograaf. Ik probeer deel uit te maken van de dag, waardoor ik minder opval, maar toch alle belangrijke aspecten van de dag weet vast te leggen. Ik denk graag met het bruidspaar mee.Verder kan ik voor jullie ook het ontwerp voor de trouwkaart verzorgen, een gastenboek ontwerpen en een loveshoot verzorgen.Graag tot ziens! Daniël.  

Le Mariage Alkmaar

Trouwringen

Le Mariage Alkmaar

geen reviews

Le Mariage Alkmaar is gevestigd in de prachtige stad Alkmaar, beroemd om zijn kaasmarkt! In deze kleine intieme zaak vinden jullie een enorm aanbod verlovings- en trouwringen. Met meer dan 23 merken en de mogelijkheid om zelf te ontwerpen is het haast onmogelijk om niet te slagen. Een eigen hartslag of gravure kan gerealiseerd worden met Insignety Heartbeats. In Alkmaar is het mogelijk om tijdens de reguliere winkelopeningstijden spontaan binnen te lopen maar een afspraak maken op een dag en tijd die jullie beter past is altijd mogelijk (ook in de avond en in het weekend)! Wij zien jullie graag! De koffie staat klaar!Kwaliteit en service. Dat zijn onze kernwaarden. In onze sfeervolle winkels bieden wij ruim twintig verschillende topmerken trouwringen en verlovingsringen. Daarnaast hebben wij een sfeer gecreëerd waarbij jullie als klant centraal staan.Le Mariage, niet zomaar een bedrijf maar een bedrijf met geschiedenis. Een lange lijn vol ontwikkeling die wat ons betreft nog heel veel verder zal gaan lopen maar waar twee dingen altijd centraal zullen blijven staan: De liefde voor onze producten en de service naar onze klanten!Wij zijn ook erg trots dat wij door de vakjury van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NTBO) beloond zijn met een nominatie voor de Dutch Wedding Awards 2014/2015 in de categorie trouwringen specialist van het jaar. Ook zijn al onze vestigingen in het bezit van het keurmerk trouwen. Dit keurmerk staat garant voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven en wordt jaarlijks door een onafhankelijk bureau getoetst.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×