Keurmerk Trouwen

Ja, ik wil… Een trouwdag zonder zorgen!

Natuurlijk willen jullie dat alles goed geregeld is op jullie huwelijksdag. Het Keurmerk Trouwen, uitgegeven door Bruiloftervaring.nl, is er om jullie hierbij te helpen. Betrouwbaar en professioneel; dat zijn de bedrijven die het Keurmerk Trouwen dragen. Met de inzet van deze leveranciers kunnen jullie als bruidspaar een mooie huwelijksdag verwachten!

Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche en wordt uitgegeven door Bruiloftervaring.nl. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een externe, onafhankelijke jurist en extern onafhankelijk onderzoeksbureau. Daarnaast is het bedrijf door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld.

Keurmerk-trouwen-garantie-voor-bruidsparen


Screening die bedrijven doen om het Keurmerk Trouwen te behalen

Het bedrijf wordt voor de screening Keurmerk Trouwen beoordeeld op diverse onderdelen. Een deel hiervan wordt gescreend door een onafhankelijk juridisch advieskantoor en een deel door een onafhankelijk communicatiebureau. De diverse onderdelen zijn:
– Algemene voorwaarden, offerte en factuur
– Website, social media en online reviews
– Bedrijfsontwikkeling
– Telefonisch- en e-mailcontact
– Referentencheck

Ieder jaar wordt het bedrijf opnieuw gescreend. Na het behalen van de vierde screening mag het bedrijf twee jaar het Keurmerk Trouwen dragen. Bij het behalen van de vijfde screening ontvangt het bedrijf een Keurmerk Trouwen met Ster, wat aangeeft dat zij al 5 jaar aaneengesloten voldoen aan de eisen van het keurmerk. Elke twee jaar kan het bedrijf een extra ster behalen.

Zekerheid voor jullie als bruidspaar

Een overeenkomst met een leverancier met het Keurmerk Trouwen, betekent dat jullie als bruidspaar een mooie huwelijksdag kunnen verwachten, met een kwaliteitsgarantie voor het product of dienst. Ontdek op Bruiloftervaring.nl alle bedrijven met het Keurmerk Trouwen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×