Upload uw foto

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Geef elkaar het ja-woord op het romantische landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Op het landgoed kunnen jullie je hele huwelijksdag vieren. Het Koetshuis is onze officiële trouwlocatie. Hier heb je een prachtig uitzicht op het grote landgoedhuis en proef je de sfeer van vele eeuwen historie. Maar u kunt ook trouwen bij onze unieke trouwlocatie in de boomgaard.

Je kunt bij ons ook buiten trouwen. In Franse sfeer in de boomgaard bijvoorbeeld, met jullie gasten op witte stoeltjes en het getjilp van vogeltjes om jullie heen.  Er is een inspirerende plek vrijgemaakt voor jullie en jullie gasten. Daarnaast kunnen jullie trouwen aan de rand van de parkvijver, onder de oudste boom van het landgoed.

Na de ceremonie kunnen jullie voor een receptie, borrel en feest terecht in een van onze andere historische locaties. We hebben zowel kleine, intieme ruimtes als een grote ruimte om met 500 gasten een knallend feest te houden. Onze landgoedkok Djon Okkerse bereidt voor jullie en jullie gasten graag amuses, drankjes, een buffet, high tea of diner. Onze medewerkers begeleiden jullie graag om van jullie bruiloft de perfecte trouwdag te maken!

Keurmerken en awards

Keurmerk Trouwen met Ster
Keurmerk Trouwen
Nominatie Dutch Wedding Awards 2014

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Bruiloft styling

't Klooster 5
4153 RR Beesd
0345 - 687 010
info@marienwaerdt.nl
http://www.marienwaerdt.nl

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×