Upload uw foto

Luizter

14 ervaringen

Luizter, zangeres met pianist, verzorgt live muziek tijdens trouwceremonie en live achtergrondmuziek tijdens receptie & diner. We treden op als duo en beschikken over 2 vaste zangeressen en 2 vaste pianisten. We zijn geen boekingskantoor of roulerende formatie en kiezen bewust voor een constante muzikale kwaliteit. Muziek op een volume waarbij gasten ook kunnen blijven praten en elkaar blijven verstaan. Als extra accent kan het liefdesverhaal op muziek verteld worden. Wij zijn de eerste en enige in Nederland die dit aanbieden!

Liefdesverhaal op muziek
Zoeken jullie een bijzondere aanvulling tijdens jullie receptie of diner? Laat jullie liefdesverhaal met muziek vertellen! Vanaf de eerste blik, de eerste vlinders, de eerste date, de eerste kus, het aanzoek tot de prachtige trouwdag, het moment zelf. De bijzondere momenten waarop jullie elkaar en elkaars vrienden en familie hebben leren kennen, worden als was het een sprookje verteld, gevolgd door een kort live couplet of refrein van een bekend liedje. Muziek versterkt de emotie & beleving van de momenten. De combinatie van muziek en tekst in een compact verhaal, nemen je mee in een achtbaan van emotie en herinneringen aan jullie belangrijkste momenten: Jullie liefdesverhaal op muziek, een unieke en onvergetelijke herinnering! Lees meer

Dat maakt onze optredens nu zo speciaal. Wij mogen telkens weer deel uit maken van een bijzonder moment. Of het nu een trouwdag is, de opening van een kantoor of de doop van een luxe jacht, het voelt geen moment als werk. Wij mogen liedjes zo mooi mogelijk spelen en spreken daarmee een brede doelgroep aan. Zijn er kinderen op de bruiloft? Dan hebben we diverse kinderliedjes in ons repertoire waaronder: ‘Laat het los’ (Frozen), ‘Samen voor altijd’ (Marco Borsato), ‘MaMaSé’ (K3) en ‘Hupsakee!’ (Kinderen voor Kinderen).

Keurmerken en awards

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Bruiloft live muziek

Iepenlaan 26
4661 WN Halsteren
06 - 1466 2155
info@luizter.nl
https://luizter.nl

Bekijk video

Wat anderen zeggen over

Luizter (14 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. Koos & Caroline van Egmond geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Wat een prachtige stem, en hoe bijzonder was onze bruiloft met de bijdrage van Jolanda en Jorgen. In het eerste telefonische contact kroop Jorgen meteen achter de piano en zong Jolanda wat voorbeelden. We waren blij verrast. Op ons verzoek leerden zij een speciaal nummer voor ons. Onze bruiloft heeft extra glans gekregen. Dit stel is een absolute aanrader. Zij zijn bescheiden, integer en stralen warmte uit. Kwaliteit en prijsverhouding is optimaal. We hebben genoten, zo ook onze gasten. Nogmaals onze hartelijke dank.

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 2. Danny en Joëlle geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Op het moment dat ik Luizter voor het eerst hoorde spelen op een trouwbeurs in Het Raedthuys in Sint Maartensdijk die ik met een vriendin bezocht, wist ik meteen: ‘Als ik ooit ga trouwen, wil ik dat zij op mijn bruiloft spelen’.
  Een half jaar later werd ik ten huwelijk gevraagd, en werd het contact met Luizter gelegd. Er volgde een gezellige afspraak bij Jörgen en Jolanda thuis. Ze vertelden ons over de mogelijkheden en zongen een aantal nummers voor ons, en zelfs hun kinderen zongen een stukje mee.
  Het contact daarna per mail verliep ook goed.
  Tijdens onze trouwdag was Luizter de rode draad door de dag heen. Ze speelden tijdens onze ceremonie, de borrel en het diner. Het maakte onze dag intiemer, persoonlijker en mede door hen was onze dag compleet.
  Het was leuk om te horen dat niet alleen wij, maar ook onze gasten dit zo ervaren hebben.
  Jörgen en Jolanda, ontzettend bedankt voor alles!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 3. Ellen en Michael van Sundert geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Samen met onze jongste dochter bezochten wij de Trouwbeurs in Etten-Leur bij De Twee Gebroeders. Op zoek naar iets bijzonders voor onze intieme bruiloft. Onze kleine meid had speciaal haar Elsactas van de film Frozen meegenomen. Opeens hoorden wij supermooi gezongen Let it go van Frozen en onze dochter was verkocht,en wij ook!! Dit was de ontmoeting met Jolanda en Jörgen van Luizter,en na een warme voorbereiding met onze speciale nummers was op 8 juli 2016 onze sprookjes ceremonie. En verrassing voor onze gasten. Wat speciaal hebben jullie dat gemaakt en zo mooi! Ook op onze borrel super gezongen en prachtig pianospel. Alle gasten vonden jullie geweldig. Nog mooi gezongen met de kids en als klap op de vuurpijl onze Openingsdans op Aanzoek zonder ringen van Bløf. In 1 woord geweldig en wat een erg mooie herinnering door jullie aan onze bruiloft!!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 4. Wilco en Ineke Berger geeft Luizter gemiddeld een 5 uit 5

  Compleet per toeval kwamen we Jolanda en Jorgen tegen op de open trouwlocatiedag bij Kasteel de Haar in februari. We waren nog helemaal niet bezig met muziek tijdens onze ceremonie maar tijdens een lang en persoonlijk gesprek waarbij ze meteen enkele van onze ideeen live speelden wisten we dat hun visie op muziek precies aansloot bij wat wij onbewust al voor ogen hadden. Tijdens een heel fijn bezoek en nog een skype gesprek verliep het voorbereidingstraject superfijn.

  Onze trouwceremonie had niet mooier kunnen zijn. Dankzij Luizter werden precies die momenten met muziek opgevuld die het of nodig hadden of die er nog mooier van werden. Zowel wij als onze gasten hebben genoten en het maakte de dag helemaal compleet. Achteraf kregen we ook nog een compleet onverwacht en ontzettend mooi cadeau. Dank jullie wel!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×