Upload uw foto

Andy Cobben Licht en Geluid

2 ervaringen

AndyCobben.nl is uitgegroeid tot een professionele partner in de audiovisuele dienstverlening, met tientallen bruiloften op jaarbasis inmiddels niet meer weg te denken in de Nederlandse trouwbranche. Gevestigd in Parkstad Limburg maar actief in heel Nederland, Duitsland en België. Waar andere stoppen zetten wij graag een stap meer, we houden van een uitdaging, zijn flexibel en onze creativiteit gaat hand in hand met een eerlijke prijs.

Service
Ook jullie bruiloft is bij ons uniek. Onze shows zijn in oneindig veel opstellingen mogelijk, daarom leveren wij altijd maatwerk. Een unieke én creatieve show die niet alleen in jullie beleving en budget past, maar ook bij de entourage van de feestzaal. We nemen graag de tijd om al jullie wensen aan te horen en passen ons voorstel graag op jullie aan. Door onze jarenlange kennis en ervaring staan we graag met raad en daad bij. Service is het woord waar het om draait. Ook vinden we aftersales enorm belangrijk, door steeds te evalueren kunnen wij ons blijven verbeteren.

Persoonlijk contact
Wij laten niets aan het toeval over als het aankomt op de belangrijkste dag uit jullie leven. Omdat een bruiloft erg persoonlijk is, vinden wij het belangrijk dat er een klik is met de DJ. Daarom hebben jullie altijd persoonlijk contact met de DJ. Ook geloven wij in eerlijk en transparant zakendoen, daarom werken we volgens een all inclusive formule. Dat betekent geen onnodige kosten, geen kosten achteraf en de zekerheid dat wij jullie niet in de kou zullen laten staan. Wij verkopen geen product maar een onvergetelijke avond voor jullie en jullie gasten. We hebben immers een naam hoog te houden!

Totaalconcept
Wij geloven in de juiste sfeer creëren met de juiste entourage en dat binnen jullie budget, geheel afgestemd op de feestzaal. Dit doen we door juist te focussen op details. Pas als het totaalplaatje klopt, zijn wij tevreden. Samen met onze partners zijn we in staat om jullie feestavond tot in detail te verzorgen en dan niet alleen op het gebied van licht, geluid of video, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld decoratie, gemixte openingsdans, digitaal gastenboek, verlichte dansvloeren en special effects. Door onze kennis en ervaring zijn we goed op de hoogte wat allemaal mogelijk is. Ook verwerken we themakleuren binnen onze lichtshows, dit gecombineerd met de mooiste en meest inspirerende kleurcombinaties die bestaan, wat zorgt voor een onvergetelijke avond.

Wij zouden het een enorme eer vinden om jullie bruiloft spetterend onvergetelijk of intiem te maken. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of beluister onze inspiratie mixtape op Soundcloud.com/andycobbennl en ervaar zelf hoe onze DJ’s draaien.

Keurmerken en awards

Keurmerk Trouwen

Loading Toevoegen als favoriet Schrijf hier jullie ervaring Voeg een foto toe

Bruiloft DJ

Peschstraat 18
6417 PZ Heerlen
06 - 27 403 608
info@andycobben.nl
http://www.andycobben.nl

Wat anderen zeggen over

Andy Cobben Licht en Geluid (2 reviews)

5 uit 5 gemiddelde score.

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf een review
 1. Danique & Henk Schins geeft Andy Cobben Licht en Geluid gemiddeld een 4.5 uit 5

  Wij hebben een super ervaring met AndyCobben & Thijs!
  Het was een super feest, de dansvloer bleef de hele avond gevuld en Thijs kon de gasten super goed aanvoelen. Hij merkte wat aansloeg en wat niet, de sfeer zat er goed in en de voetjes gingen flink van de vloer.

  Een top avond, heel erg bedankt!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

 2. Vincent en Angelique geeft Andy Cobben Licht en Geluid gemiddeld een 5 uit 5

  In één woord geweldig! Van begin tot eind fantastisch geregeld en mooi afgestemd op wat wij en onze gasten leuk vinden. DJ Marco heeft het super gedaan en als je nog op zoek bent naar een DJ voor je bruiloft zou ik hier stoppen. Echte aanrader!

  Aankoop/offertetraject

  Service en gastvrijheid

  Uitstraling

  Communicatie

  Prijs/kwaliteit

  Uiteindelijk resultaat

Geef jullie beoordeling:

Aankoop/offertetraject

Service en gastvrijheid

Uitstraling

Communicatie

Prijs/kwaliteit

Uiteindelijk resultaat

Schrijf hier jullie review:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×